Beylice’de düğün yapanlara özel eğlence

Salon Beylice’de bugüne kadar düğün yapan çift ve sünnet olan çocuklar, 24 Aralık’da biraraya gelecek ve nostalji yaşayacak.

Beylice’de düğün yapanlara özel eğlence
08 Aralık 2009 Salı 00:00

    Beylice Düğün Salonu İşletme Müdürü Ahmet Başaran, kuruluşlarının 6’ncı yılında ilginç bir davete ev sahipliği yapacaklarını açıkladı.
Solon Beylice kuruluşunun 6. yılında, Beylice Düğün Salonu'nda dünya evine giren çiftler ve sünnet olan çocukları biraraya toplayacak. Beylice Düğün Salonu İşletme Müdürü Ahmet Başaran, "Amacımız bugüne kadar salonumuzda mutlu günlerini yaşayan müşterilerimize nostalji yaşatıp, eski günlere götürmek" dedi.
    24 Aralık Cuma günü akşam saat 19.00 ile 24.00 arasında yapılacak olan gecede "Sınırsız eğlence" sloganı ile özel ikram, özel çekiliş ve sürpriz hediyelerle eski müşterilerini ağırlayacak olan Salon Beylice’nin bu programı bir ilk olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.