Biço Emlak’a Denizbank’tan iki ödül

Çerkezköy’de hizmet veren Biço Emlak Danışmanlığı Denizbank’ın emlakçılara yönelik düzenlediği Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye Üçüncülüğü ve Avrupa 3. Bölge 1.’liği elde ederek iki ödül birden kazandı

Biço Emlak’a Denizbank’tan iki ödül
04 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Yaklaşık 1,5 yıl önce Çerkezköy’de hizmete giren Biço Emlak, Denizbank tarafından düzenlenen ve 8 aylık bir süreci kapsayan Şampiyonlar Ligi’nde en fazla konut kredisi kullandıran emlakçı olarak Türkiye Üçüncülüğü ve Avrupa 3. Bölge 1.’liği elde etti. Biço Emlak’ın Sahibi Arzu Yılmaz ödüllerini Bireysel Bankacılık Bölge Satış Müdürü Didem Özden Orhan, Mortgage ve Taşıt Finansmanı Bölge Sorumlusu Arda Süer’den alırken, Denizbank Çerkezköy Şubesi Bireysel Bankacılık Satış Yöneticisi Şenay Dönmez de ödül töreninde yer aldı. Böyle bir ödülü ilk kez kazandığını ve çok mutlu olduğunu dile getiren Yılmaz, aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğini belirtti.
TAMAMEN MÜŞTERİLERİN TERCİHİ
Müşterilerini bu yarışma için özellikle Denizbank’a yönlendirme gibi bir durumun söz konusu olmadığına dikkat çeken Yılmaz, kendilerinin birçok bankayla çalıştıklarını belirterek, "Biz seçenekleri sunuyoruz, müşteriler bunları değerlendirdikten sonra karar veriyor" dedi ve bunun tamamen müşterilerin tercihi olduğunu vurguladı.
Şeffaf ve dürüst bir şekilde çalışıldığı sürece insanların kendini tanıtmaya gerek kalmayacağını ifade eden Biço Emlak’ın sahibi Arzu Yılmaz, "Böyle olunca insanlar zaten sizi tercih ediyor" dedi.
PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ_
Denizbank’ın kredi şartlarının çok uygun olduğunu dile getiren Yılmaz, tüm Denizbank personeline ve bu süreçte kendine yardımcı olan Denizbank personeli Ebru K. Keskin’e teşekkürleri iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.