Big Yellow Taxi’nin resmi açılışı yapıldı

İşletmeciliğini Sedat Çolak ve Ferhat Taban’ın yaptığı Big Yellow Taxi’nin resmi açılışı geçtiğimiz hafta sonu yapıldı

Big Yellow Taxi’nin resmi açılışı yapıldı
23 Kasım 2015 Pazartesi 18:50

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Big Yellow Taxi Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak caddesi numara 110 adresinde düzenlenen resmi törenle açıldı. Açılış törenine Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeleri Serdar Ürkmez ile Binali Etmeyez, Kapaklı Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

SAHİP ÇIKMAMIZ GEREKİYOR

Açılış töreni öncesinde dualar okunarak kurban kesilmesinin ardından konuşan Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Akın Yılmaz, “Gelişen büyüyen gün geçtikçe nüfusu artan Çerkezköy’ümüzde her gün böyle güzel mekanların açılması bizleri mutlu ediyor. Bu güzel mekanın bu iki kardeşime şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu müessesede tabi ki çalıştıracakları insanlara ekmek verecekler ama öncelikle böyle müesseselere Çerkezköy’de yaşayan insanlar olarak sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

KATMA DEĞER SAĞLAYACAK

Yılmaz konuşmasının sonunda ise, “Bu tür müesseseler ayakta kaldıkça hem ülke ekonomisine hem genç kardeşlerimize katma değer sağlayacak. Bu müesseseden bol kazançlar elde edeceklerine inanıyorum. Bu güzel müessesenin Çerkezköy’ümüze ve burada yaşayan herkese hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah helalinden bol kazançlar kazanmayı nasip etsin” açıklamasında bulundu.

BOL KAZANÇ TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Yapılan konuşmanın ardından açılış kurdelesini Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeleri Serdar Ürkmez ile Binali Etyemez ve Kapaklı Belediyesi Meclis üyesi Akın Yılmaz keserek işletme sahiplerine bol kazanç temennisinde bulundular.

3 EKİM TARİHİNDEN BU YANA HİZMET VERİYOR

Açılış töreninin ardında yeni işletme hakkında bilgi veren işletme sahiplerinden Sedat Çolak, “600 metrekare alan üzerinde hizmete açtığımız mekanımız 3 Ekim tarihinden bu yana halkımıza hizmet vermeye devam ediyor. Mekanımızda dünya mutfağından sıcak ve soğuk içeceklere kadar zengin bir menü sunuyoruz. Yaklaşık 20 personel ile halkımıza hizmet vermeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.