BİLETLER BİTİYOR!

Çerkezköyspor'a yeni sezon öncesinde maddi destek sağlanması amacıyla düzenlenecek gecenin biletleri kapış kapış oldu. Ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'ın da konser vereceği gecenin bilet satışından memnuniyetini dile getiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, "Tüm Çerkezköyspor taraftarlarını yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

BİLETLER BİTİYOR!
23 Haziran 2011 Perşembe 00:00

Çerkezköyspor'a destek gecesi için geri sayım başladı. 24 Haziran'da Anfi Tiyatro'da yapılacak geceye pop müziğinin ünlü isimlerinden Murat Dalkılıç da katılacak. Destek gecesinin bilet satışından memnuniyetini dile getiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, "Tüm Çerkezköyspor taraftarlarını yanımızda görmek istiyoruz. Şu ana kadar gece için bastırdığımız biletlerin büyük bir bölümü tükendi.Katkılarından ötürü herkese şimdiden teşekkür ederim" dedi.
Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz, Murat Dalkılıç ve Betül Demir'in vereceği konserlerin yer aldığı geceyle ilgili bilet satışları hakkında bilgi verdi. Bir hafta içerisinde biletlere gösterilen ilginin beklediklerinin üstünde olduğunu dile getiren Korkmaz, "Yarın akşam Anfi Tiyatro tıklım tıklım olacak" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.