Biletlerden gelen para ile dernek binası kurtarılacak

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, düzenlediği basın toplantısı ile birkaç konu hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye Sakatlar Derneği Genel Merkez Binası’nın haciz yoluyla satışa çıkacağını ifade eden Çetinkaya, “Şu anki hükümet binanın olduğu alanı geri istiyor ve Genel Merkezimiz de konuyla ilgili olarak gerekli mücadelesini vermeye çalışıyor. Genel Merkezimizle Gaziantep’te yaptığımız Başkanlar Kurulu toplantısında eşya piyangosu bileti satılması yönünde karar alındı. Buradan gelen parayla binamızın kurtarılması için hazineye paranın ödenmesi düşünülüyor. Çeşitli hediyelerin yer aldığı çekilişten elde edilecek olan gelirle dernek binamızın satılmasına engel olmak istiyoruz” dedi.

Biletlerden gelen para ile dernek binası kurtarılacak
02 Ekim 2014 Perşembe 07:56

ŞU ANKİ HÜKÜMET DERNEK BİNASININ YERİNİ GERİ İSTİYOR
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, düzenlediği basın toplantısında haciz yoluyla satışa çıkacak olan Genel Merkezi Binası hakkında açıklamalarda bulundu. Çetinkaya yaptığı açıklamada, “İstanbul Aksaray’daki 6 katlı Genel merkez Binamızın yerini o zamanın Belediye Başkanı yerini vermiş ve ondan sonra ki Belediye Başkanı ve derneğimiz de bu binayı dikmişti. O zaman herhangi bir inşaat ruhsatı alınmamış, Belediye destekli dikildikten sonra şu anki hükümetimiz devlet hazinesi yeri geri istiyor” diye konuştu.

GELECEK PARA İLE DERNEK BİNAMIZ KURTULACAK
Devlet hazinesinin yeri istemesinin ardından Genel Merkezin de konu hakkında gerekli mücadeleyi sergilediğini ifade eden Hayrettin Çetinkaya, “Binayla ilgili haciz kararı çıkarak satışa sunulacağı belirtildi. Genel Merkezimizle Gaziantep’te yaptığımız Başkanlar Kurulu toplantısında eşya piyangosu bileti satılması yönünde karar alındı. Buradan gelen parayla binamızın kurtarılması için hazineye paranın ödenmesi düşünülüyor” açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE GENELİNDE 600 BİN ADET BİLET SATIŞI OLACAK
Biletlerin 5 TL karşılığında satılacağını sözlerine ekleyen Çetinkaya, “Çekiliş sonucunda 1 adet Suziki marka otomobil, çeşitli modellerde akülü ve aküsüz tekerlekli sandalye, telefon, LCD TV, oyun konsolu ve fotoğraf makinesi talihlilere dağıtılacak. Yönetici arkadaşlarımızla bu biletleri satarak gerekli parayı toplayalım ve binamız satılmasın. Çerkezköy ve civarında çalışma yapacağız. Halkımız destekler ve biletleri alırsa güzel ödüllerin sahibi olacaklar. Türkiye genelinde toplam 600 bin bilet basıldı ve ilk etapta biz 3 bin aldık. Biletleri sattıktan sonra yeni biletleri isteyeceğiz. Bu çalışma tamamen Genel Merkez Binası’nın kurtulması yönünde bir çalışmadır” dedi.

BAYRAMLAŞMA BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ
Kurban bayramı hakkında da konuşan TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, “Fitre, zekat ve kurban bağışlarını dernek olarak kabul ediyoruz. Maddi yada kurban etlerini ufak ufak oranlarda paketleyerek ihtiyaç sahibi ailelerimize bayram öncesi ve sonrası dağıtacağız. Bu konuda bağış yapmak isteyen olursa makbuz karşılığında derneğimize yapabilirler. Kurban Bayramı’nın bütün müslüman alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bayramlaşma Derneğimizde saat 12.00-14.00 saatleri arasında yapılacak. 2 tepsi baklava, çikolata ve engelli çocuklarımıza dağıtacağımız hediyelerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.