Bilim ve Sanat Merkezi Kapaklı’da da açılıyor

Genel zihinsel ve özel yetenek, beceri alanında bireysel incelemeye alınarak tanı konulan öğrencilerin özel eğitim aldığı Bilim ve Sanat Merkezi Kapaklı’da da açılıyor.

Bilim ve Sanat Merkezi Kapaklı’da da açılıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2022 Cuma 11:45

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Milli Eğitim Bakanlığımızca onaylanan Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezimiz, çok yakında Kapaklı Ortaokulu bünyesinde hizmete açılacak. Öğrencilerimize, eğitim camiamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ÇEŞİTLİ DERSLİKLER YER ALACAK

Nüfusu her geçen gün artan ve buna bağlı olarak eğitim kurumlarının da sayısının ve niteliğinin günden güne arttığı ilçemiz Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi’ne kavuşuyor. Genel zihinsel ve özel yetenek, beceri alanında bireysel incelemeye alınarak tanı konulan öğrencilerin özel eğitim aldığı Bilim ve Sanat Merkezi’nde görsel sanat dersliği, müzik dersliği, robotik kodlama ve yazılım dersliği gibi alanlar yer alacak.

KAPAKLI ORTAOKULU BÜNYESİNDE HİZMET VERECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, “Kapaklı ilçemize çok önemli bir kurum daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezimizin Milli Eğitim Bakanlığımızdan onayı geldi. İlçemize hayırlı olsun. Kapaklı Ortaokulu bünyesinde hizmet verecek olan kurumumuzu çok yakında açıyoruz.” dedi.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Eğitimin ve eğitimcinin her daim destekçisi olduklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Milli Eğitim Bakanlığımızca onaylanan Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezimiz, çok yakında Kapaklı Ortaokulu bünyesinde hizmete açılacak. Öğrencilerimize, eğitim camiamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.