BİLSEM Okul Aile Birliğinden Akay’a ziyaret

Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Okul Aile Birliği Yönetimi, Belediye Çerkezkoy Başkanı Vahap Akay’a nezaket ziyaretinde bulundu.

BİLSEM Okul Aile Birliğinden Akay’a ziyaret
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Ekim 2021 Cuma 11:33

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Esra Karagöz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Demet Eroğlu, Elif Altunbaş ve Zuhal Okumuş’u makamında ağırladı. Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi’nin 2020 – 2021 döneminde aktif olarak eğitim-öğretime başladığını kaydeden Okul Aile Birliği Başkanı Esra Karagöz, eğitime verdiği desteklerden dolayı Akay’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Akay, Çerkezköy Bilim ve Sanat Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Esra Karagöz ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.