Binanın fiziki şartları iyileştirilecek

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne ziyarette bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, engelli vatandaşların taleplerini dinledi

Binanın fiziki şartları iyileştirilecek
24 Ağustos 2017 Perşembe 16:57

DERNEK BİNASINDAKİ OLUMSUZLUKLAR GİDERİLECEK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve Park Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette dernek binasının bakımı ile ilgili yaşanan sorunlar dile getirildi. Engelli vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Akay, binayla ilgili yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için gerekli talimatları verdi.
FİZİKİ ŞARTLARI İYİLEŞTİRİLECEK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın talimatları doğrultusunda, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi binasının boya badanası yapılacak, yağmur iniş boruları değiştirilecek ve asansör tadilatı gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.