BİNBAŞI BAYER KOÇAK'A VEDA ETTİ

Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Ali Bayer'den Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'a veda ziyareti.

BİNBAŞI BAYER KOÇAK'A VEDA ETTİ
02 Temmuz 2011 Cumartesi 00:00

Tayini çıkan Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Ali Bayer, veda ziyaretleri kapsamında Türk-İş İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak'ı ziyaret etti.
TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ
Bu ay içerisinde Çerkezköy'den ayrılacak olan İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Ali Bayer, veda turlarına başladı. Türk Metal Sendikası'na giden Binbaşı Bayer, Sendika Başkanı Murat Koçak'la görüştü. Çerkezköy'de görev yaptığı süre içerisinde uyumlu ilişkiler içerisinde bulunduklarını belirten Binbaşı Bayer, Koçak'a teşekkür etti. Başkan Murat Koçak da Binbaşı Bayer'in üç yıldan beri başarılı bir şekilde İlçe Jandarma Komutanlığı görevini yürüttüğünü Çerkezköy'ün kendisini arayacağını vurguladı. Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ne tayini çıkan Binbaşı Bayer'e Çerkezköy'ün anısına  bakır işlemeli bir plaket veren Başkan Murat Koçak, yeni görev yerinde ve hayatında başarılar dileğinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.