‘Bir anda ortalık kan gölüne döndü’

Son dönemlerde yaşanan terör olaylarının ardından CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı basın toplantısı düzenledi. Toplantıda CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Gül, okuduğu metinde, “8 Haziran 2015 tarihinde başka bir Türkiye’ye uyanmayı umuyorduk. Gerçekten öyle oldu. Sanki genel seçim yapılmamış, iktidar çoğunluğunu kaybetmemiş gibi, çoğu milletvekili dahi olmayan bakanlar ülkeyi yönetmeye devam ederken bir anda ortalık kan gölüne döndü” dedi

‘Bir anda ortalık kan gölüne döndü’
28 Ağustos 2015 Cuma 17:48

 BAŞKA BİR TÜRKİYE’YE UYANMAYI UMUYORDUK

CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı son zamanlarda yaşanan terör olaylarına yönelik basın açıklamasında bulundu. CHP Çerkezköy İlçe teşkilatın da yapılan açıklamaya CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Basından sorumlu Başkan Yardımcısı Yaşar Gül, yaptığı basın açıklamasında, “8 Haziran 2015 tarihinde başka bir Türkiye’ye uyanmayı umuyorduk ve gerçekten öyle oldu. Sanki genel seçim yapılmamış, iktidar çoğunluğunu kaybetmemiş gibi, çoğu milletvekili dahi olmayan bakanlar ülkeyi yönetmeye devam ederken bir anda ortalık kan gölüne döndü. 2002 yılı sonunda nerdeyse sıfır terörle yönetimi devralan iktidarın uyguladığı politikalar sonucu geldiğimiz durum ağıt yakarak kaldırdığımız, kanı yerde kalmayacak diye teselli bulduğumuz şehit cenazeleridir” diye konuştu.

BÖLÜCÜLER SEÇİMDEN SONRA ÜLKEYİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRMİŞLER

Ülkede 7 Haziran seçimleri sonucunda yaşanan tablonun ortada olduğunu sözlerine ekleyen Gül, “Maalesef uygulanan yanlış politikalar sonucunda ülkemizde farz namazından fazla şehit cenazesi namazı kılınmaktadır. Gericiler ve bölücüler hiçbir zaman heveslenmesin. Bu ülke Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından sandıkta seçim sonucuna göre kurulmadı. Bu ülke emperyalist devletlere ve onun yerli işbirlikçilerine karşı savaşılarak kazanıldı. Bugün birileri bunu unutmuş gibi davranıyor. Kendi çocuklarına uyduruk raporlarla askerlik yaptırmayanlar ayakkabı kutularında paraları sıfırlatanlar Milletin çocuklarına gencecik yaşlarda toprağa girmesini reva görüyorlar. Kendi hırsları, kendi makamları için ülkemizi adım adım Ortadoğu’nun bataklığına sürüklüyorlar. Bugün ülkemizde yaşanan tam anlamı ile sivil darbedir. Düne kadar Oslo'da Habur'da kol kola olan gericiler ve bölücüler seçimden sonra ülkeyi kan gölüne çevirmişlerdir” dedi.

YÜCE MİLLETİMİZE SABIRLAR DİLİYORUZ

Yapılan açıklamanın sonunda ise, “dün Milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyerek ortalarda gezenler her 30 Ağustos’ta ve resmi bayramlarda hastalananlar, bugün 30 Ağustos törenleri görkemli olsun talimatları ile sözde milletin duyguları ile oynayıp oy avcılığına çıkmışlardır. Biz onlara hadi oradan diyoruz. Bütün bu olaylar sanki başka ülkede oluyormuş gibi, bazı anket firmaları, kan üzerinden oy hesapları yapıyorlar. Bunları ve ülkeyi bu hale getirenleri şiddetle kınıyor, şehitlerimize tanrıdan rahmet, yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ

Yapılan açıklamanın ardından ise CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan şehitlere saygı yürüyüşüne tüm Çerkezköylü vatandaşları davet etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.