Bir okulun daha temeli atıldı

Hayırsever Zeki Algur’un katkıları ile Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak’ta yapımına başlanan 21 derslikli ilkokulun temel atma töreni gerçekleştirildi. Programda konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçede son 8 aydır çok önemli bir eğitim hamlesini sürdürüldüğüne dikkat çekerken; programda konuşma yapan tüm protokol üyeleri, hayırsever Zeki Algur'a teşekkürlerini iletti

Bir okulun daha temeli atıldı
06 Kasım 2017 Pazartesi 10:11

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
Zeki Algur İlkokulu temel atma törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, okulun yapımını üstlenen hayırsever Zeki Algur ve eşi Müzeyyen Algur, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, Mustafa Gümüş ve Esengül Güven, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.  
VATANINA MİLLETİNE FAYDALI NESİLLER
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını hayırsever Zeki Algur gerçekleştirdi. Uzun zamandır Çerkezköy’de bir okul yapma arzusunun olduğunu ve bu arzusunu gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirten Zeki Algur, temeli atılan okulda vatanına milletine faydalı başarılı bir neslin yetişmesi temennisinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ın konuşması ile devam eden programda daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuşma yaptı.  
BURADA YETİŞEN ÇOCUKLAR ALGUR AİLESİNE DUACI OLACAKTIR
Başkan Akay, “Geçmiş dönemde kamulaştırma sorunu yaşanan bu alanda 2. okulumuzun temelini atmak için bir araya geldik. Zeki Algur ve ailesine Çerkezköy’ün çocuklarına, geleceğimize yaptığı bu önemli katkıdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Zeki abimizle çeşitli vesilelerle bir araya gelmiştik. Çerkezköy’e bir okul yapma isteğini bizimle paylaşmıştı. Biz memnuniyet duyduğumuzu ifade ettik. Hayırseverlerimizi böylesine anlamlı yatırımlarda görmenin gururunu öncelikle bizler yaşıyoruz. Burada yetişecek olan çocuklarımız, ülkemizin geleceğine katkı sağlayacak olan çocuklarımız da bu gururu yaşayacak ve her zaman Algur ailesine duacı olacaktır” dedi.
BU OKUL ÇERKEZKÖY’ÜN GELECEĞİNE ATILAN BİR TEMELDİR
İlçenin son 8 aydır büyük bir eğitim hamlesi gerçekleştirdiğine dikkat çeken Çekrezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy bu eğitim hamlesini hayırseverlerimizin, tüm kurumlarımızın ve Sayın Kaymakamımız Atilla Selami Abban’ın çok önemli katkıları ile gerçekleştiriyor. Bugün 8’inci okulumuzun temelini atıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta da Veliköy’de bir okulumuzun temelini atacağız. Çerkezköy uzun zamandır hasret kaldığı birlikteliği yaşamaktadır. Çerkezköy Belediye Başkanı olarak bu birlikteliğin gururunu yaşıyorum. Bugün atılacak olan bu temel Çerkezköy’ün geleceğine atılan bir temeldir. Çerkezköy’ün geleceğine, Çerkezköy’ün çocuklarına yapılmış bir katkı olarak düşünmek gerekir. Bunun üzerine nasıl bir tuğla daha koyarız, bu yatırımları daha da arttırırız sorumluluğu ile hareket etmeliyiz. Bu vesile ile Algur ailesine, bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
MİLLİ EĞİTİM CAMİASI İLE ÇOK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ
Programda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise “Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız okullar dışında Milli Eğitim camiası ile çok sık bir araya geliyoruz. 11 ilçemizde 50 okulumuzun doğalgaz dönüşümünü ve bakım onarımını yaptık. 32 okulumuzun içme suyu hattını ve su depolarını yeniledik” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak temeli atılan okulda Cumhuriyete ve Atatürk ilke inkılaplarına bağlı bir neslin yetişmesi temennisinde bulundu.  Program Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’ın konuşmasının ardından duaların edilmesi ve temelin atılması ile sona erdi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.