Bir örnek sokak daha tamamlandı

Çerkezköy’de, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak’ta startı verilen Örnek Sokak Projesi kapsamında Cambazlar Sokak’ta da çalışmalar tamamlandı. Altyapı, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarının gerçekleştirildiği Cambazlar Sokak, sıcak asfalt ile kaplandı.

Bir örnek sokak daha tamamlandı
03 Şubat 2018 Cumartesi 13:26

SICAK ASFALT İLE KAPLANDI
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cambazlar Sokak’ta Örnek Sokak Projesi çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ekiplerimiz burada yağmursuyu hattı çektikten sonra içme suyu hattını yeniledi. Elektrik hatlarının da yer altına alınmasının ardından bisiklet yolumuz ve kaldırımlarımız yapıldı. Aydınlatma çalışmalarının ardından yolumuz sıcak asfalt ile kaplanarak çalışmalar tamamlandı” dedi.
ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI
Cambazlar Sokak’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgiler Başkan Akay, “Cambazlar Sokak’taki yolumuzun genişliği 9 metre, kaldırımlarımızın genişliği de 7 metre oldu. Buradaki mevcut 160 metrelik içme suyu hattımızı da yeniledik. Ayrıca ekiplerimiz bu sokağımıza 160 metre de yağmursuyu hattı çekti. Akabinde kaldırım düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi. TREDAŞ burada yeraltına yeni bir hat çekti. Aydınlatma çalışmalarımızı da tamamladık. Ardından sıcak asfalt ile kaplayarak Cambazlar Sokağımızdaki örnek sokak çalışmalarını da tamamlamış olduk” diye konuştu.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.