Bir taşla iki kuş vurdular

Nikah tarihlerinin anlamını daha da güçlendirmek isteyen çiftler, evlilik tarihlerini özel günlere denk getirmeye çalışıyor. Çerkezköy’de bu kapsamda 14 Şubat Sevgililer Gününü fırsat bilen 10 çift, evlilik tarihlerini 14 Şubat Sevgililer Gününe denk getirerek nikahlarını kıydırdılar.

Bir taşla iki kuş vurdular
15 Şubat 2019 Cuma 16:42

14 ŞUBAT’I SEÇTİLER
14 Şubat'ı daha da özel bir gün haline getirmek isteyen çiftler birkaç ay öncesinden randevu alarak  nikah dairelerine akın etti. Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 10 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü uygun buldu. 10 nikaha ev sahipliği yapan Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonunda coşku dolu anlar yaşandı.

AKAY MUTLULUKLAR DİLEDİ
10 çiftin nikahının kıyıldığı 14 Şubat Sevgililer Günü'nde çiftlere ömür boyu mutluluk dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Sevgi paylaştıkça çoğalır. Her iki ailemize de hayırlı olsun. İyi günde kötü günde her zaman biriz beraberiz'' dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.