‘Bir Tatlı Huzur’ almaya geldik

Çerkezköy Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün (ÇOSB) çalışmaları kapsamında ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelenecek olan Yüzünde Yüzleşme (Bir Tatlı Huzur) adlı tiyatro oyunu 10 Mayıs Salı günü saat 20.00’da başlayacak

‘Bir Tatlı Huzur’ almaya geldik
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:43

 ÇOSB KONFERANS SALONU’NDA SAHNELENECEK

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Haldun Taner’in yazıp Zafer Kayaokay’ın yönettiği Bir Tatlı Huzur adlı tiyatro oyunu 10 Mayıs Salı günü saat 20.00’da ÇOSB Konferans Salonu’nda sahnelenecek.

BİLET GÖSTERİLMESİ ZORUNLU

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre tek perdeden oluşan 70 dakikalık tiyatro oyunu için biletler, 6 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar ÇOSB Halkla İlişkiler Birimi’nden temin edilebilecek. 12 yaş altı çocukların kabul edilmeyeceği oyunun girişinde bilet gösterilmesi şartı var.

Haber: Uğur Kılıç 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.