Bireysel ve Toplumsal Farkındalık eğitimi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Bireysel ve Toplumsal Farkındalık’ konulu seminerler Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi ile Bağlık Mahalle ve Taziye Evi’nde gerçekleştirildi

Bireysel ve Toplumsal Farkındalık eğitimi
05 Aralık 2018 Çarşamba 18:18

BİLGİLER VERİLDİ
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bireysel ve Toplumsal Farkındalık’ konulu seminere konuşmacı olarak katılan Yaşam Koçu Ayla Uçkun, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından Çerkezköy Belediyesi Mahalle Evlerinde açılan meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlere bireysel ve toplumsal farkındalık hakkında bilgiler verdi.

YARIN VELİKÖY’DE VERİLECEK
Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi ile Bağlık Mahalle ve Taziye Evi’nde Yaşam Koçu Ayla Uçkun tarafından verilen ‘Bireysel ve Toplumsal Farkındalık’ konulu seminer Perşembe günü Veliköy Mahalle Evi’nde de verilecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.