Birinci öncelik hastane kavşağı

Çerkezköy Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek özellikle Devlet Hastanesi kavşağında yaşanan trafik yoğunluğundan bahsederek çözüm bulunması yolunda gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.

Birinci öncelik hastane kavşağı
20 Mayıs 2016 Cuma 10:26

TRAFİK ANLAMINDA SIKINTIMIZ VAR

Kısa bir süre önce Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanlığı görevine getirilen Mustafa As, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Kendilerini kabul eden Başkan Akay’a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Mustafa As, “Gecikmiş bir ziyaret oldu. Yaklaşık bir buçuk aydır görevdeyiz. Kendi aramızda çalışmalarımız oldu ve sizleri ziyaret etmek istedik. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Oda da durumlar toplanıyor ama trafik anlamında baya sıkıntımız var” dedi.

HASTANE KAVŞAĞI TRAFİK YOĞUNLUĞUNU KALDIRMIYOR

Özellikle Devlet hastanesi kavşağında trafik anlamında yoğunluk olduğunu ifade As, “Özellikle hastane istikametinde Kapaklı Devlet Hastanesi’nde ki poliklinikler kapatılınca yoğunluk baya arttı. Başhekim ile de görüştük. Yoğunluk oranın trafiğini kaldırmıyor ve o bölge için acilen bir çözüm bulunması gerekiyor. Personel araçlarını başka yere kaydırabilir miyiz, yani alternatif yollar sunmamız gerekiyor. Birinci önceliğimiz öncelikle o bölgedir” açıklamasında bulundu.

YOLU GENİŞLETECEĞİZ

Ziyaretlerinden ötürü Şoförler Odası yönetimine teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “O bölgede bir çalışma içindeyiz. Muhtarlık binasını oradan kaldıracağız ve hastanenin istinat duvarının bitirmesini ve kendi sınırlarını çizmesini bekliyoruz. Genişletebildiğimiz kadar yolu genişleteceğiz. Kaldırımı içe doğru çekerek yolu açacağız. Bunu yaptıktan sonra da gözlemlemeye ihtiyaç var. Belki tek yön çalışması veya başka neler yapabiliriz bunları konuşacağız” diye konuştu.

GERİYE ALINMASINDA SIKINTI YOK

Mustafa As, Bahçeli Mezarlığı karşısında ki durakta da yoğunluğun yaşandığını belirterek, “Minibüs durduğu zaman arkasından gelen servis otobüsleri bu sefer yoğunluk oluşturuyor ve trafiğin kitlenmesi de kaçınılmaz oluyor. Durak geriye doğru alındığı zaman herkes rahatlamış olacak” derken, Başkan Akay da, durağı geriye çekmenin mümkün olduğunu ve gerekli çalışmaların yapılabileceğini ifade etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.