BİRİNCİ TURDA BİTECEK

Çerkezköy’de Ak Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Özlem Yemişçi, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda Recep Tayyip Erdoğan lehine sonuçlanacağını savundu

BİRİNCİ TURDA BİTECEK
09 Ağustos 2014 Cumartesi 07:41

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi partisinin Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederken, yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili değerlendirmede bulundu. Seçimin ilk turda sonuçlanacağını söyleyen Milletvekili Yemişçi, “İlginç bir şey çatı aday diye birini çıkardılar. Hangi tarafa yakın belli değil. Türkiye’yi çok iyi bilmiyor.”diye konuştu.
DAHA SIK GELECEĞİM
Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından ilçe binası kapısında karşılanan Milletvekili Özlem Yemişçi, uzun bir süredir Çerkezköy’e gelemediğini belirterek, “Biliyorsunuz yerel seçimlerde Çorlu Belediye Başkan Adayı olmuştum. Elbette milletvekili olarak bazı çalışmaları takip ettim. Ama adaylığım nedeniyle Çerkezköy’e gelemedim. Daha sonrasında Meclis’teki torba yasa nedeniyle yoğun çalışmalarımız var bu yüzden gelemedim. İnşallah bundan sonra daha sık geleceğim.”dedi.
YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR
Ak Parti İlçe Başkanı Reşat Bahar’dan Çerkezköy’deki çalışmalar hakkında bilgi alan Özlem Yemişçi, yeni devlet hastanesi, Çerkezköy-Kapaklı-Saray duble yolu, Gençlik Merkezi gibi yatırımların hızlı bir şekilde yürüdüğünü öğrenince, “Yerel seçimlerde halkımız bize muhalefet görevi verdi. Seçim sonuçlarına göre Ak Parti hükümetinin Tekirdağ’daki yatırımlarını durduracağı yönünde dedikodular çıkardılar. Görüyorsunuz yatırımlar artarak devam ediyor.”diye konuştu.
TÜRKİYE’Yİ BİLMİYOR
 
Milletvekili Özlem Yemişçi, ziyareti sırasında yarın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimini de değerlendirdi. Seçimin ilk turda Recep Tayyip Erdoğan lehine sonuçlanacağını kaydeden Yemişçi, “İlginç bir şey. Çatı aday diye birini çıkardılar. Hangi tarafa mensup, hangi partiyi temsil ediyor belli değil. Biz zaten ayrılık gayrılık yok diyoruz. Türkiye’yi çok iyi bilmeyen, detaylarını bilmeyen birini aday yapmakla neyi temsil ediyorlar bilmiyorum. 12 yıllık başbakanlık döneminden Başbakanımızı tanıyorsunuz. Bilinen neyse devam edecek.”diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.