Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun ​

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Veliköy Düğün Salonu’nda düzenlenen Arabaşı Şöleni’ne katıldı

Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun ​
17 Aralık 2018 Pazartesi 12:25

Programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, eski Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz, Trakya Yozgatlılar Federasyon Başkanı Osman Karadavut, Tekirdağ Yozgatlılar Derneği Başkanı İbrahim Taşkınoğlu, Çerkezköy Yozgatlılar Derneği Başkanı Emin Sungur, hemşeri dernekleri yönetimleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, katılımcılara Yozgat’ın yöresel lezzetlerinden olan Arabaşı Çorbası ikram edildi.

ÇERKEZKÖY KARDEŞLİĞİN KENTİDİR
Programda kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy birliğin, beraberliğin, kardeşliğin kentidir. Türkiye’nin dört bir yanından, 7 coğrafyasından, 81 ilinden gelen tüm hemşerilerimiz ile birlikte Çerkezköy’üz. Çerkezköy’ün beraberliği, kardeşliği her geçen gün daha da büyüyerek güzelleşiyor” ifadelerini kullandı.

HEMŞERİ DERNEKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ
“Bugün Yozgatlılar Derneğimizin böylesine güzel bir gecesinde bir aradayız” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Akay, “Aramızda birçok hemşeri derneğimiz var. Çerkezköy Belediyesi olarak hemşeri derneklerini önemsiyoruz. Çerkezköy, hemşeri derneklerimizin bir arada olduğu bir kenttir. Birbirimizin kültür zenginliklerini Çerkezköy’de yaşatıyoruz. Umut ediyoruz ki büyüyen ve gelişen Çerkezköy, geleceğine hep birlikte emin adımlarla yürümeye devam edecektir” dedi.

BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ, KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizler büyüyen Çerkezköy’de aynı pazara çıkan, bizler gelişen Çerkezköy’de aynı okullara giden, aynı düğünde dernekte oynayan, aynı cenazede saf tutan Türkiye’nin 7 coğrafyasından gelen vatandaşlarımızla buluştuğumuz bu güzel kentte yaşamaya devam edeceğiz. İnşallah, hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza, Çerkezköy’ün ve ülkemizin daha güzel yarınlara gidebilmesi için mücadele edeceğiz. Bu güzel gece için Çerkezköy Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine, çevre ilçe ve şehirlerden gelen Yozgatlı hemşerilerimize, katılımlarından dolayı tüm hemşeri derneklerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun.”

Konuşmasının ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a sivil toplum kuruluşları ve derneklere olan katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.