‘Birlikte daha aktif’ projesi hayata geçiyor

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret ederek, ‘Birlikte Daha Aktif’ projesi hakkında bilgi verdiler

‘Birlikte daha aktif’ projesi hayata geçiyor
04 Mayıs 2015 Pazartesi 08:40

 GEREKLİ EĞİTİMLERİ ALDILAR

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle başlatılan ‘Birlikte Daha Aktif’ projesi hakkında bilgi vermek amacıyla Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret etti. Türkiye Beyazay Derneği’ne herkesin destek vermesi gerektiğini ifade eden Şahin, “engellilerin yaşamını kolaylaştırmak herkesin görevidir. Proje kapsamında 14 yaş ile 29 yaş arasındaki engelli engelsiz tüm vatandaşlar çeşitli sportif faaliyetlerinde bulunacaklar. Bizler Beyazay Derneği yöneticileri olarak bu proje kapsamında neler yapılması gerektiği ve nasıl olması gerektiği konularında geçtiğimiz günlerde Düzce’nin Akçakoca ilçesinde eğitim aldık. Ülke genelinde engelli engelsiz bir arada spor yapmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

SPOR YAPMALARI ÇOK GÜZEL OLACAK

Adnan Şahin, konuşmasının devamında ise, spor dallarında başarılı olan sporcuları Türkiye şampiyonasına göndereceklerini ve herkesin desteğini beklediklerini ifade etti. Projenin çok anlamlı olduğunu belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, “Bu projenin, engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak olması dolayısıyla da çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bu proje kapsamında engelli vatandaşların engelsiz vatandaşlarla bir arada spor yapmaları da çok güzel olacak” dedi.

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Kaymakam Kubilay, Çerkezköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal ve Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman’ı makamına çağırarak gerekli çalışmaların yapılması gerektiğinin belirterek her türlü konuda destek olacaklarını ifade etti. Kubilay konuşmasının devamında ise, “İlçe Spor müdürlüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğümüze bu konuda gerekli talimatları vererek sizlere katkı sağlayacağız. İlçedeki sivil toplum kuruluşları ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın da projeye katkı sağlamalarını isteyeceğiz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.