BİZ MEMNUNUZ ALLAH'TA MEMNUN OLSUN

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin görevinde 25 yılını doldurarak emekli olan Er Kaynak Cami İmamı Mehmet Hanifi Atmaca'ya 'teşekkür belgesi' vererek emekliye ayırdı. Müftü Mahmut Emin, "Biz memnunuz Allah'ta memnun olsun" temennisinde bulundu

BİZ MEMNUNUZ ALLAH'TA MEMNUN OLSUN
20 Haziran 2011 Pazartesi 00:00

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin emekliye ayrılan Er Kaynak Cami İmamı Mehmet Hanifi Atmaca için görev yaptığı camide mini bir tören düzenleyerek, teşekkür etti. Görevinde 25 yılını dolduran Atmaca için "Biz ondan razıyız Allah razı olsun" diyen Müftü Mahmut Emin, Müftülük adına teşekkür belgesi verdi.
TEŞEKKÜR BELGESİ VERDİ
Müftü Mahmut Emin aylık mutat olarak düzenlediği din görevlileri toplantısının sonuncusunu Er Kaynak Camii'nde düzenledi. Yaklaşık iki saat süren toplantı öncesinde bugün imamlık görevindeki 25 yılını doldurarak emekliye ayrılacak Er Kaynak Cami İmamı Mehmet Hanifi Atmaca içinde mini bir tören düzenleyerek teşekkür etti. Çerkezköy'deki tüm din görevlilerinin karşısında Atmaca'ya teşekkür eden Müftü Mahmut Emin, "Bugün Tekirdağ'da başladığı görevini Çerkezköy'de sürdürerek 25 yılını dolduran Mehmet Hanifi Atmaca kardeşimiz emekliye ayrılıyor. Birkaç aydan beri emekliliğini istiyordu. Daha çok genç biraz daha düşünsün, emekli olmasın istiyorduk. Ancak özel nedenlerden dolayı emekli olmak istedi. Tabii emekli olmakla bizde görev bitmez. Aramızdan ayrılmış değil. Bundan sonrada hizmetine devam edecektir. Kendisi sempatiyle bakılan biriydi. Herkes içinde sevilen biri. Biz ondan memnunuz Allah'ta ondan memnun olsun" temennisinde bulundu.
19 YIL ÇERKEZKÖY'DE GÖREV YAPTI
İlk kez imamlık görevine Tekirdağ merkezde başlayan daha sonra 1993 yılında Çerkezköy'e tayin olarak Osmanlı Camii'nde tam 18 yıl görev yapan İmam Mehmet Hanifi Atmaca son olarak Er Kaynak Camisi'nde görev yapmaya başladı. Yaklaşık bir yıldan buyana Er Kaynak Cami İmamı olan Mehmet Hanifi Atmaca, Cuma Namazı sonrası cemaatine veda ederek emekliye ayrıldı.
Mehmet Hanifi Atmaca, veda konuşmasında Müftülüğün Aylık Mutat Toplantısı'na katılan arkadaşlarına 'Kardeşlerim' diyerek hitap etti. Helallik isteyen Atmaca, "Kardeşlerim ben hepinize hakkımı helal ediyorum. Sizde hakkınızı helal edin. Bu hizmet ulvi bir görev. Daha uzun süre bu ulvi görevde hizmet etmenizi diliyorum" dedi.
Daha sonra Müftü Mahmut Emin emekliye ayrılan İmam Mehmet Hanifi Atmaca'ya Çerkezköy Müftülüğü adına hazırlanan 'Teşekkür Belgesi' ve çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.