Bizler hiçbir zaman görevden kaçmayız

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Başkanlığı’nda yaptığı basın açıklamasında kongre takvimi içerisinde askı sürecine girildiğini belirtirken, aday olup olmayacağı yönünde sorulan sorulara ise yine net bir cevap vermedi

Bizler hiçbir zaman görevden kaçmayız
29 Temmuz 2015 Çarşamba 10:33

 3 BİN 354 ÜYE VAR

Üye listelerinin askıya çıkarılıp toplamda 3 bin 354 üyeleri olduğunu belirten Öztürk, “Üye listelerimiz 28 Temmuz itibariyle askıya çıkarıldı. 3 Ağustos’a kadar askı ve itiraz süremiz devam edecek. 3 – 5 Ağustos arası yönetim olarak itirazları değerlendireceğiz. Eğer tekrar itiraz edilirse 5 – 7 Ağustos arası itirazları tekrar alıp 13 Ağustos’a kadar İl Yönetimi tarafından değerlendirilip karara bağlanacak. 13 Ağustos’tan itibaren itiraz süresi bitmiş olacak. Şu anda 3 bin 354 üye sayımız var. Tüm üyelerimizin üye listesinde isimlerini kontrol etmelerini istiyoruz. 15 Ağustos’tan itibaren de delege seçimimiz başlayacak. 23 gün içerisinde de delege seçimlerini yapacağız. Tarihlerini daha sonra açıklayacağız. Delege seçimlerini hangi tarihte ne şekilde yapacağımızı Yönetim Kurulu’nda karar aldıktan sonra açıklayacağız.” diye konuştu.

GÜZEL BİR ORGANİZASYON YAPMAK İSTİYORUZ

7 Haziran Milletvekilliği Seçimi’nden önce yapılan önseçimdeki gibi bir organizasyon düzenlemek istediklerini belirten Öztürk, “Biz 8 Mart’ta önseçim yaptık. Önseçimde güzel bir organizasyon yaptık. Yine delege seçiminde de tüm partililerimizin katılacağı güzel bir organizasyon düzenlemek istiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışan bir delege seçimi yapmak istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız organizasyonlarda en ufak bir sıkıntı yaşamadık. Bunun için de üyelerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de aday olacak arkadaşlarımız hangi konuda bilgi istiyorlarsa gelip fikir alışverişinde bulunabilirler. Hiçbir sıkıntımız yok. Hiç kimseyi rakip olarak görmüyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin içinde bir yarış olarak görüyoruz bunu. Hepimiz Cumhuriyet Halk Partiliyiz.” ifadelerini kullandı.

“DELEGE SEÇİMLERİNDEN ÇIKACAK SONUÇ BİZİM NOTUMUZ OLACAKTIR”

Adaylık konusunda henüz net bir kararının olmadığını belirten Öztürk, kararının delege seçimleri esnasında kesinleşeceğini belirterek, “Her şey delege seçimiyle beraber şekillenecektir. Delege seçimimiz büyük ihtimalle adayla birlikte yapılacaktır. Durum o zamanlarda netleşecektir. Ben Cumhuriyet Halk Partisi’nde kim başkan olursa olsun Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil edecek bir yapıda olacağını düşünüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi 25 yıl sonra Çerkezköy’de iktidara geldi. Yine uyum içinde çalışan bir yapının kurulmasını istiyorum. Henüz olumlu veya olumsuz hiçbir karar vermedim. İnsanları şimdiden yönlendirmek yerine bütün üyelerimizin delege seçimlerinde bize göstereceği sevgi ve saygıyı görmek istedim. Biz ne yaptık, bunun karşılığını nasıl alacağız? Bunu bir görmek istiyorum. Eğer üye ve delegelerimiz iyi şeyler yaptığımızı bize gösteriyorsa bizler hiçbir zaman görevden kaçmayız. Bu sadece benim için değil, her Cumhuriyet Halk Partisi ferdi için geçerlidir. Delege seçimleri olayın ne olduğunu zaten gösterecektir. Delegeyi ben kazanırsam aday olacağım anlamında konuşmuyorum. 1 buçuk yıldan beri nasıl bir süreç yaşadığımızı görmek istiyorum. Delege seçimi bunu gösterecek. Delege seçimlerinden çıkacak sonuç bizim notumuz olacaktır.” dedi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.