Boğazda iftar 99 TL

Çorbacıoğulları Turizm, Çerkezköylülere boğazda tekne turu ve iftar programı düzenliyor. 99 TL karşılığında Boğazda iftar etmek isteyenler bu hafta sonu ilk iftarda buluşacak. Çorbacıoğulları Turizm Sahibi Ercan Çorbacı, gelen talep üzerine boğazda iftar programları düzenlemeye başladıklarını, grup iftar programları da gerçekleştirebileceklerini söyledi

Boğazda iftar 99 TL
10 Temmuz 2014 Perşembe 07:51

Çerkezköy'ün önde gelen firmalarından Çorbacıoğulları Seyahat Acentası, Sigorta ve Turizm Firması bu yıl ilk kez İstanbul Boğazı'na iftar turları düzenlemeye başladı. Geçtiğimiz yıllarda Edirne Selimiye Camii'ne ziyaret ve iftar programları düzenleyen Çorbacıoğulları Turizm İstanbul Boğazı'nda tekne turu ve iftar programı düzenliyor. Ramazan ayına has programın ilki bu hafta sonu Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 20 kişilik grup Cumartesi akşamı iftarını Boğaz'da açacak.
HEM İFTAR HEM TEKNE TURU
Çorbacıoğulları Turizm Sahibi Ercan Çorbacı, programı şöyle açıkladı: "Çerkezköy'den programa katılmak isteyenler Atatürk Caddesi üzerindeki ofisimize gelerek ya da firmamızın telefonlarından bize ulaşabilir. 99 TL karşılığında Boğaz'da teknede iftar edip sonra boğaz turu yapmak isteyen Çerkezköylüleri bekliyoruz. Boğaz'da iftar programımız Ramazan ayı boyunca devam edecek. İlk program bu Cumartesi günü gerçekleşecek. Cumartesi günü saat 18.00'da firmamıza ait otobüsle Çerkezköy'den hareket edeceğiz. İstanbul'da Eminönü’nde tekneye bineceğiz. Boğazda iftar yapacağız. Sonra tekne ile boğaz turu yapacağız. Program saat 23.30'a kadar teknede devam edecek. Daha sonra Feshane’ye geçeceğiz. Feshane’de serbest zamanın ardından Çerkezköy'e döneceğiz" diye konuştu.
GRUP, ŞİRKET İFTARLARINA DA AÇIĞIZ
Çorbacıoğulları Turizm Sahibi Ercan Çorbacı, iftar mönüsünün klasik iftar sofraları gibi olacağını belirterek, "Açık büfe değil. Klasik iftar sofrası neyse öyle. Çorba, yemek, tatlı, soğuk, sıcak içecekler, ara sıcaklar gibi. İftar sonrası boğaz turu esnasında çay ve kahve ikramı da olacak" diye konuştu.
Bu arada Çorbacı, her isteyenin bireysel olarak bu programa katılabileceği gibi, grup ya da şirketler, özel firmalar içinde talep gelmesi halinde benzer iftar programını yaptıklarını kaydetti. Çorbacı, "Bizim Boğaz'da iftar programımız bireysel. İsteyen vatandaşlarımız 99 TL karşılığında ismini bu programa yazdırabiliyor. Ancak, grup halinde çeşitli işletmeler, ya da arkadaş grupları içinde boğazda iftar programımız geçerli" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.