Boğazda iftar manzaraları

Çorbacıoğulları Turizm'in düzenlediği 'Boğazda iftar' programı hafta sonu gerçekleştirildi. Çerkezköylüleri Boğazda tekne turu ve iftar programına götüren Çorbacıoğulları Turizm, İstanbul Boğazı'nın eşsiz manzarasıyla insanı baş başa bırakıyor...

Boğazda iftar manzaraları
16 Temmuz 2014 Çarşamba 07:14

Çerkezköy'ün önde gelen turizm şirketlerinden Çorbacıoğulları Seyahat Acentası, Sigorta ve Turizm Firması bu yıl ilk kez düzenlediği İstanbul Boğazı'nda iftar programı gerçekleştirildi.

BU MANZARA HERŞEYE DEĞER!

Çorbacıoğulları Turizm İstanbul Boğazı'nda tekne turu ve iftar programı eşsiz boğaz manzarasının keyif verici atmosferinde tamamlandı. Ramazan ayına has programın ilki geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü gerçekleştirildi. 30 kişilik grubun katıldığı program oldukça renkli geçti. Çerkezköy'den otobüsle hareket eden grup İstanbul Eminönü'nde vapura bindi. İftar saatinden 20 dakika önce hareket eden vapur, Haliç’ten başlayarak boğaza doğru süzülüyor. Boğaz'ın dibindeki camilerden okunan ezan sesi ile iftar eden programa katılanlar, hem yemeklerini yiyor hem de İstanbul Boğazı'nın enfes manzarasını seyrediyor. Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nin altından geçen vapurla, bir baştan diğer başa İstanbul'u dolaşırken çay keyfi yapıyorsunuz. Bizim de katıldığımız boğazda iftar programı bu eşsiz fotoğrafların çekilmesiyle son buldu. Gecenin geç saatlerinde Feshane Turu da yapan grup, daha sonra tekrar aynı araçla Çerkezköy'e döndü.

TUR DEVAM EDECEK

Çorbacıoğulları Turizm Sahibi Ercan Çorbacı, katılımcıların büyük bir beğenisini alan programın Ramazan ayı boyunca devam edeceğini söyledi. Çorbacı, "Bu yıl ilk kez başlattığımız Boğazda İftar programımız beğeni topladı. Hafta sonları programa devam edeceğiz. Talep yoğun olursa hafta içi de yapabiliriz. Ama şu an için hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri bu etkinliği yapmayı planlıyoruz. Çerkezköy'den programa katılmak isteyenler Atatürk Caddesi üzerindeki Ertoprak İş Merkezi'nin altında bulunan ofisimize gelerek ya da firmamızın 725 12 31 numaralı telefonlarından bize ulaşabilir, rezervasyon yaptırabilirler. 99 TL karşılığında Boğaz'da teknede iftar edip sonra boğaz turu yapmak isteyen Çerkezköylüleri bekliyoruz. Programımız saat 18.00'da firmamıza ait otobüsle Çerkezköy'den hareketle başlıyor. İstanbul'da Eminönü'nde vapura biniyoruz. Vapur boğazı turlarken biz iftarımızı yapıyoruz. Program saat 23.30 gibi sona eriyor. Daha sonra Feshane’de serbest zamanın ardından Çerkezköy'e dönüyoruz. Bu hafta sonu özel olarak gruplar içinde bir program düzenleyeceğiz" açıklamalarını yaptı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hoşgeldin Ramazan - 10 yıl önce
nefis terbiyesini ne güzel boğazda yapıyoruz. tok insanların, açların halini anlmasını beklerken israfın da dibine vuruyoruz. en iyi müslüman biziz.