Boksörler, Başkan Mandalı’yı ziyaret etti

Türkiye Boks Federasyonu Tekirdağ İl temsilcisi Müeyyet Pirimoğlu ve beraberindeki antrenörler, sporcular ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalıya ziyaret gerçekleştirdi. Mandalı, sporcular ve hocalar ile 1 yıldır iletişim halinde olduklarını dile getirirken “Spor camiasına nasıl katkı yaparız bunu düşünüyoruz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin almış olduğu başarılarla da son derece gurur ve mutluluk yaşıyoruz” ifadelerini kullandı

Boksörler, Başkan Mandalı’yı ziyaret etti
26 Eylül 2014 Cuma 07:32

Türkiye Boks Federasyonu Tekirdağ İl Temsilciliği Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı yerinde ziyaret etti. Ziyarete TBF Tekirdağ İl Temsilcisi Müeyyet Pirimoğlu, Antrenör Hasan Kıyak ve sporcular katıldı.
 
GEÇMİŞLERİNİ VE TARİHLERİNİ UNUTMAMALILAR
Başkan İrfan Mandalı, ziyaretten dolayı hocalara ve sporculara teşekkürlerini iletirken sporcuların geçmişlerini ve tarihlerini unutmamalarını istedi. Mandalı, “Sporcularımız geçmişlerini ve tarihlerini unutmamalılar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ buna uygun sporcular olmanız gerekir. Sizlerle ve antrenörümüz Hasan hocamızla yaklaşık 1 yıldır tanışıklığımız var. Spora katkı adına neler yapabiliriz bunu hep düşünüyoruz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin almış olduğu başarılarla da son derece gurur ve mutluluk yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

SPORCULARIMIZLA AİLEVİ BİR ORTAM YAŞIYORUZ
Türkiye Boks Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi Müeyyet Pirimoğlu da ziyarette bir konuşma gerçekleştirirken “Ziyaretimizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bizler için sporun önemli olan kısmı ringe olan kısma kadardır. Biz ringe kadar olan kısmını önemsiyoruz. Sporcularımızla salona giderken ailevi bir ortam yaşıyoruz. Onlar kazanma ve kaybetme dışında ahlak konusunda da önemli davranışlar sergiliyorlar” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ

Ziyarette TBF Tekirdağ İl Temsilcili tarafından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür plaketi de takdim edildi.
 
Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.