Bölge halkı santrali kurdurtmamaya kararlı

Çerkezköy ve Kapaklı sınırları içerisinde yapılması planlanan kömürlü termik santrale karşı oluşturulan sivil insiyatif, bölgede bulunan mahalleleri tek tek gezerek halkı santralin zararlarına karşı bilgilendirmeye devam ediyor.

Bölge halkı santrali kurdurtmamaya kararlı
16 Nisan 2018 Pazartesi 15:05

MAHALLE SAKİNLERİ BİLGİLENDİRİLİYOR
Kömürlü termik santralin çevreye ve insan sağlığına olumsuz etkileri hakkında Pınarça Mahallesi’nden sonra Küçükyoncalı, Sefaalan, Veliköy Mahallerinde halkın bilgilendirme toplantıları yapılmaya devam ediyor.
TOPLANTILAR ÇEŞİTLİ YERLERDE DEVAM EDİYOR
Her yapılan toplantıdan sonra mahalle halkından toplantıların tekrarı için talep geldiği öğrenilirken; kimi zaman evlerde, kimi zaman köy kahvesinde, kimi zaman da Belediyelere ait mahalle evlerinde bu bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
TERMİK SANTRALE HAYIR!
Yapılan toplantıların sonunda tek söylem ‘Termik santrale hayır!’  olarak yankılanırken; mahalle sakinleri, “Bu etkileri bilmiyorduk, ülkemizde bunların yaşandığından haberimiz yoktu. Kesinlikle termik santrali kurdurtmayacağız” diyorlar.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.