Bölgenin gururu Emrah Meloğlu Kral TV’de

Amatör olarak 2005 yılında müzik hayatına giriş yapan bölgemizin tanınan ismi Emrah Meloğlu, uzun yıllarını verdiği müzik hayatında ilk klibini çekti. 8 parçadan oluşan albümünün çıkış parçası olarak ‘Anahtar’ isimli besteye klip çeken Meloğlu, Kral TV’de tıklanma rekorları kırıyor

Bölgenin gururu Emrah Meloğlu Kral TV’de
30 Eylül 2015 Çarşamba 16:57

MÜZİK HAYATINDA AMACINA ULAŞTI

Trakya ve bölgemizin tanınan ses sanatçılarından Emrah Meloğlu, uzun yıllar emek harcadığı müzik hayatında mutlu sona ulaştı. Yaklaşık 10 yıldır müzik ile uğraşan Emrah Meloğlu, sevenlerinden gelen destekle de ilk klibini çekmeyi başardı. Meloğlu’nun ‘Anahtar’ isimli parçası şu an itibariyle Kral TV’de yayınlanırken, kısa bir süre içinde de tıklanma rekoru kırmaya başladı.

DESTEKÇİLERİMDEN CESARET ALDIM

Müzik hayatı hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Emrah Meloğlu, 2005 yılında müzik hayatına amatör olarak başladığını ifade ederek, “müzik hayatımdan önce uzun seneler amatör kulüplerde kalecilik yaptım. Çalıştığım mekanlarda müzik yapanları gördüm ve oradan heveslenerek müzik hayatına giriş yaptım. Müziğe başladıktan sonra da Trakya bölgesinde hemen hemen her yerde sahne aldım ve kendimi geliştirdim. Gelen teklifleri hiçbir zaman geri çevirmedim. Sahneye çıktığımda dinleyicilerim sürekli bana kasetin olsa da dinlesek gibi söylemlerde bulundular ve buda bana cesaret kaynağı oldu” dedi.

KENDİME GÜVENDİĞİM AN ÇALIŞMALARA BAŞLADIM

Adana Büyükşehir Belediyesinde Konservatuar eğitimi aldığını sözlerine ekleyen Meloğlu, “şimdi de Tekirdağ Büyükşehir belediyesinde eğitimime devam ediyorum. İstanbul’da da özel hocalardan ders aldım. Kendime güvenim geldiği an albüm çalışmalarına başladım. Sevenlerim ve dostlarım iyi şarkıcılardan daha iyisin gibi önerilerle bana gelince bende artık albüm çalışmalarının zamanının geldiğini düşünerek kolları sıvadım ve çalışmalarıma başladım” açıklamasında bulundu.

ALBÜMDE 8 BESTE YER ALIYOR

Albümünde 8 beste olduğunu ifade eden Emrah Meloğlu şöyle devam etti; “Albümün ilk çıkış şarkısı da ‘Anahtar’ parçası oldu ve buna klip çektik. Bu parçanın sözü ve bestesi Funda Şen’e ait. Albümde toplam 8 beste var. Albümün yarısında Funda hocamın besteleri yer alıyor. Klip çekileli yaklaşık bir ay oldu ve çekimlerde 2 gün sürdü. Geceli gündüzlü çalıştık. Klibim 28 Eylül tarihinde Kral TV’ de yayınlanmaya başladı. Şu an itibariyle 3 bine yakın tık aldı. Rekor kırdı ve top 20’ye girmek üzereyiz. Diğer sanatçıların bile bir ayda 4 bin tık yapmalarına rağmen, benim klibim 2 günde yaklaşık 2 bin 500 tık aldı”

İKİNCİ KLİP KIŞIN SEN

İlerleyen zamanlarda albümünde yer alan ‘Kışın sen’ adlı parçaya klip çekeceğini belirten Meloğlu, “diğer parçalarım ise İlk baharda sorma, Tutuldum sana, Canımı koysam yoluna, Bal Gözlüm, Canın Sağ Olsun Aşkım ve En İyi Ben Gülerim. Klibin ardından çok güzel tepkiler aldım. Asla olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. Hatta yolda gören çoğu sevenlerim durdurup benimle fotoğraf çektirmek istedi ve bu da beni son derece mutlu ediyor” diye konuştu.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Emrah Meloğlu konuşmasının sonunda ise, “beni doğurup büyüten destekleyen anneme, eğiten hocalarıma, albüm olayında bana kucak açan akademi prodüksiyon şirketinin yapımcısı Rahmi Akkuş’a, bu işin mimarlığını üstlenen aranjörüm Samet Akkuş’a, bu klibi çeken klip yönetmenim Murat Alphan’a ve bu klibi bu kadar beğenerek üst seviyede olmasını sağlayan halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

MÜZİK HAYATINDA BAŞARILAR

Çerkezköy Gazetesi olarak müzik hayatında büyük başarı elde eden Emrah Meloğlu’na çıktığı bu yolda başarılar dileyerek kendisini tebrik ediyoruz.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.