Bölgenin sunduğu fırsatlar anlatılacak

ÇTSO ile NRW.Invest Germany tarafından ‘Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Bir Yatırım Ve Ticaret Merkezi Olarak Sunduğu Fırsatlar’ konulu seminer düzenlenecek. Seminerde ayrıca, bölgede şirket kurup başarılı olan Türk firmalarının hikâyeleri bizzat firma sahipleri tarafından anlatılarak, bölgenin sunduğu fırsatlar konusunda bilgi verilecek

Bölgenin sunduğu fırsatlar anlatılacak
26 Mayıs 2015 Salı 17:06

 SEMİNER BUGÜN DÜZENLENECEK

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile NRW.Invest Germany tarafından ‘Kuzey Ren-Vestfalya Eyaleti’nin Bir Yatırım Ve Ticaret Merkezi Olarak Sunduğu Fırsatlar’ konulu seminer düzenlenecek.

 

BÖLGENİN SUNDUĞU FIRSATLAR HAKKINDA BİLGİ VERECEK

 

Bugün Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak seminerde, bir ticaret ve yatırım bölgesi olarak Kuzey Ren-Vestfalya tanıtılarak, söz konusu eyalette yatırım yapma süreci anlatılacak. Seminerde ayrıca, bölgede şirket kurup başarılı olan Türk firmalarının hikâyeleri bizzat firma sahipleri tarafından anlatılarak, bölgenin sunduğu fırsatlar konusunda bilgi verilecek.

 

KEMAL ŞAHİN DE SEMİNERE KATILACAK

 

Seminere konuşmacı olarak ANKA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Nadirler, NEDEX Yönetim Kurulu Başkanı Beliğ Ünlüer, NRW.Invest Türkiye Temsilcilik Müdürü Dr. Adem Akkaya’nın yanı sıra Şahinler Holding ve SANTEX MODEN GmbH Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin de katılacak.

 

Haber: Feyza İşcan Avcılar                                                                                         

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.