Boykotta 6 eczane nöbetçi kaldı

İlaç fiyatlarında yapılan indirim sonrası, eczacılar bir günlüğüne kepenk indirdi. Bu kapsamda Çerkezköy’de de kepenkleri indiren eczanelerden 6 tanesi sadece nöbetçi eczane olarak açık kaldı

Boykotta 6 eczane nöbetçi kaldı
07 Aralık 2009 Pazartesi 00:00

    Türkiye Eczacılar Birliği’nin başlattığı boykot kapsamında Çerkezköy’de de geçtiğimiz Cuma günü eczaneler kepenk indirdi. Vatandaşların ilaç ihtiyacını karşılamak için sadece 6 eczane nöbetçi kaldı.
    Çalışma Bakanlığı’nın uyarılarına rağmen eczacılar Sağlık Bakanlığı’nın aldığı ‘İlaç fiyatlarını indirme’ kararını protesto için kepenk indirdi. Türkiye genelinde yapılan boykota Çerkezköy’deki eczaneler de katıldı. Eczacılar kepenk indirerek eylem yaparken, 6 eczane nöbetçi bırakıldı. Nöbetçi eczanelerin yolunu tutan hastalar ise, ilaçlarını Çerkezköy’deki Yıldız, Deva, Murat, Sağlık, Zade, Çerkezköy ve Esra eczanelerinden aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.