Böyle konvoy görülmedi!

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın düzenlemiş olduğu Sevgi Konvoyu ve Büyük Aile Buluşması’na 2 bini aşkın araç ve binlerce Kapaklılı katıldı. Etkinlik esnasında oluşan görüntüler “İrfan Başkan seçimi şimdiden kazanmış” dedirtti.

Böyle konvoy görülmedi!
26 Mart 2019 Salı 15:58

2 BİNİ AŞKIN ARAÇ KATILDI
Dün saat 14.00’te Erbay Caddesi’nden 2 bini aşkın araçla hareket eden Sevgi Konvoyu sırasıyla Pınarça, İsmetpaşa, Karaağaç, Yanıkağıl, Bahçeağıl, Uzunhacı ve Karlı Mahallerinden geçerek Pınar Bulvarına giriş yaptı. Kazak Gölü Mesire Alanı’na kadar devam eden konvoy kilometrelerce uzunluğa ulaşınca konvoyun sonunu görmek mümkün olmadı.

İRFAN BAŞKAN SEÇİMİ ŞİMDİDEN KAZANMIŞ
Kazan Gölü Mesire Alanı’na gelindiğinde hala Pınar Bulvarına giriş yapamayan yüzlerce araç olduğu gözlemlenirken, oluşan bu görüntü “İrfan Başkan seçimi şimdiden kazanmış” yorumlarını aldı.

BÜYÜK AİLE BULUŞMASI
Konvoyun tamamlanıp katılımcıların Kazak Gölü Mesire Alanına giriş yapmasının ardından başlayan Büyük Aile Buluşması renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlara köfte ekmek, içecek, pamuk şeker, patlamış mısır gibi çeşitli ikramlarda bulunulurken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için de şişme oyun grupları kuruldu.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI
Büyük Aile Buluşması’nda büyük bir coşkuyla etkinlik alanına giren Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, binlerce Kapaklılının destek tezahüratlarıyla karşılandı.

HOŞ GELDİNİZ, ŞEREF VERDİNİZ
İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin’in konuşmalarının ardından kürsüye gelen Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı şu ifadeleri kullandı: “Çok değerli misafirlerimiz… Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz.

BURADA DOSTLUK BÖYLE OLUYOR
Uzun bir yoldan geldik. Araçlarını esirgemeyerek bizleri konvoyumuzla takip eden yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Burada yoldaşlık böyle oluyor. Burada dostluk böyle oluyor. Mart’ın sonunun bahar olduğunu müjdeleyen haberi onlar veriyor.

BİZ BURADA BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Burada 81 vilayetten insanımız var. Bizde ayrı gayrı yok. Burada ayrımcılık yok. Burada beka sorunu yok. Bizler yerel yönetimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Dostça, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Biz burada büyük bir aileyiz!

SAHTE ANKET YAYINLADILAR
Kıymetli dostlar… Biliyorsunuz, seçimlere 1 hafta kaldı. Biz de geçen hafta İnönü Mahallesi’nde yaptığımız mitingde hem İnönü hem de Karaağaç Mahallemizin anketini açıkladık. Karaağaç anketinde çok açık farkla önde olduğumuz ortaya çıkınca, hemen ertesi gün onlar da bir anket yayınladılar. Ancak yayınladıkları anket sahte çıktı. Meğer anket İstanbul için yapılan bir anketmiş. Anket firmasının Tekirdağ ve ilçeleri ile ilgili herhangi bir çalışması yokmuş.

SEÇİMİ KAYBETTİKLERİNİ ANLADILAR
Bunun üzerine birileri seçimi kaybettiğini anlayınca, sahte anketlerden, montaj videolardan medet ummaya başladılar.

BU İŞLERİ ESKİDEN FETÖ’CÜLER YAPARDI
Hatırlarsınız. Bu işleri eskiden FETÖ’cüler yapardı! Ancak milletimiz bu alçaklara prim vermedi. Şimdi Kapaklı’da birileri bu işleri tekrar yapmaya başladı. Bu tür kumpasları yapmaya çalışan arkadaşlara hepinizin huzurunda seslenmek istiyorum. Yaptığınız sahte anketlerle seçimi kazanamayacağınız gibi montaj videolarla da Karaağaç halkıyla aramızı açamayacaksınız! Çünkü biz sizin gibi seçimden seçime çıkmıyoruz milletimizin karşısına. Biz 15 yıldır milletimizle el ele, gönül gönüleyiz.

ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Kıymetli dostlar… Biliyorsunuz geçtiğimiz yılın ortasında bir asfalt plenti kurduk ve Kapaklı’mızın tüm yollarını asfalt yapmak için ihalemizi tamamladık. Ancak şimdilerde meydanlarda sizlerden oy isteyen bu şahıs var ya. Hani seçimden seçime meydana çıkan bu arkadaşlar devlet memurlarını çeşitli yollarla susturdular ve bizim asfalt plentimizi durdurdular. Amaçları tamamen siyaset yapmak olan, hizmetten anlamayan bu insanlar, maalesef bizim asfalt atmamızı engellediler. Ancak biz yılmadık. Her türlü engellemelere rağmen tüm hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah yeni dönemde asfalt çalışmalarımız devam edecek.

YAVAŞLATABİLİRLER AMA ASLA DURDURAMAZLAR
Kıymetli Kapaklı halkı… Biz borçsuz bir Belediyeyiz. Bu nedenle ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar biz yine sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizin helal kazancınızla ödediğiniz vergiler, sizlere hizmet olarak geri dönmeye devam edecek. Bunlar bizi sadece yavaşlatabilirler ama asla durduramazlar.

DİMDİK DURDUK VE SANTRALİN YAPIMINI ENGELLEDİK
Çok kıymetli Kapaklı halkı… Biliyorsunuz ki yakın zamanda termik santral tehdidi ile karşı karşıya kaldık. Birileri ‘Pınarça’ya termik santral yapacağız’ dedi. Bizler de tüm siyasi partilere, STK’lara ve halkımıza çağrıda bulunduk. ‘Bu santral insan sağlığına zararlı. Bunu Pınarça’mıza yaptırmamalıyız’ dedik. Sağ olsun Pınarçalı teyzelerimiz başta olmak üzere tüm siyasi partiler, STK’lar ve halkımız yanımızda oldu. Hep beraber santrale karşı dimdik durduk ve santralin yapımını engelledik.

MİLLETİN KANSER OLMASINA GÖZ YUMDU
Ancak o günlerde bir kişi vardı. ‘Gel kardeşim sen de bu santrale karşı çık’ dedik. Ne dedi biliyor musunuz? ‘Ben santrale karşı çıkarsam, benim siyasi kariyerim biter’ dedi. ‘Yahu güzel kardeşim, gel etme millet kanser olacak’ dedik. ‘Bana ne, benim siyasi kariyerim daha önemli’ dedi. Şimdi sizlere soruyorum. Göz göre göre milletin kanser olmasına göz yuman bu arkadaşın sizlere bir faydası olabilir mi?

YENİLENEBİLİR ENERJİDEN YANAYIZ
Sizlerin aracılığıyla bu santral sevdalılarına seslenmek istiyorum. Geçtiğimiz hafta rüzgar enerji santrali kurduk. Sizler de örnek alın. Yeni dönemde de güneş enerji santrali kuracağız. Vatandaşımızın sağlığıyla oynamadan da enerji üretebiliriz. Biz Kapaklı Belediyesi olarak yaptık bunu.”

ÇİFTETELLİ OYNADILAR
Konuşmalarının ardından katılımcıları selamlayan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı daha sonra Kapaklılı hemşehrilerimizle çiftetelli oynadı, fotoğraf çektirdi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.