Bozdağ istifa etti

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Başkanı Ali Bozdağ, görevinden istifa etti. Bozdağ’ın 31 Mart Yerel Seçimlerinde siyaset arenasında yer alacağı için istifa ettiği yönünde bir takım duyumlar kulislerde kulaktan kulağa yayılırken Bozdağ’ın yerine ise Başkanvekili Hüseyin Bahar görev görevi devraldı.

Bozdağ istifa etti
19 Şubat 2019 Salı 10:47

KOZUVA’NIN EKİBİNDE YER ALACAK
Geçtiğimiz yıl yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatif Başkanlığında yeniden göreve seçilen Ali Bozdağ, 23 yıllık başkanlık koltuğundan istifa ederek ayrıldı. Daha önceki açıklamalarında “Bu son dönemim, yerimi gençlere bırakacağım” ifadeleri hala kulaklarda yankılanırken alınan bu karar esnaf ve vatandaşlarda şaşkınlık yarattı. İstifa kararının ardından Ali Bozdağ’ın, Kozuva’nın listesinde yer alarak siyaset arenasında boy göstereceği ifade edildi.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.