Bozdağ koltuğuna geri dönecek

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’ndan istifa edip Cumhur İttifakı kapsamından AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olan Ali Bozdağ kendisine listede yer bulamadı. Kozuva’nın isteği ile görevinden istifa edip siyasete soyunan Bozdağ umduğunu bulamayınca görevine geri döneceğini ifade etti.

Bozdağ koltuğuna geri dönecek
21 Şubat 2019 Perşembe 16:16

4 ODA BAŞKANI DAHA İSTİFA ETMİŞTİ
AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan adayı Süleyman Kozuva’nın ekibinde yer alabilmek için görevinden istifa eden Ali Bozdağ, umduğunu bulamadı. Salı günü açıklanan Çerkezköy Belediyesi Meclis üyesi adayları listesinde kendisine yer verilmemesi üzerine açıklamalarda bulunan Bozdağ, görevine geri döneceğini kaydetti. Kendisiyle birlikte Vize, Marmaraereğlisi, Saray ve İpsala ilçelerinde de oda başkanlarının siyaset arenasında yer bulabilmek için istifa ettiğini kaydeden Bozdağ, listede olması dahilinde siyasetten ayrılıp tekrar görevine dönebilecek bir esneklikleri bulunduğunu ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.