Bozdağ’dan Akay ziyareti

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ yeni yönetimi ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti.

Bozdağ’dan Akay ziyareti
10 Mart 2018 Cumartesi 12:20

YENİ YÖNETİMİNİ TANITTI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz günler gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul sonrası yeniden Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Ali Bozdağ ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Şubat ayında Oda’nın 23’üncü Olağan Genel Kurulu’nu yaptığını kaydeden Ali Bozdağ, yeni yönetimini Başkan Akay’a tanıttı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sonunda Başkanımız Akay ve Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.