Bozuk yollarda onarım çalışmaları sürüyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçenin cadde ve sokaklarında bozulan asfalt ve beton yolların onarım çalışmalarına devam ediyor

Bozuk yollarda onarım çalışmaları sürüyor
03 Mayıs 2017 Çarşamba 12:29

DEVAME DECEK
Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy genelinde süren çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti.
ERGUN SOKAK VE HACI FAHRİ ZÜMBÜL CADDESİ’NDE ÇALIŞMA YAPILDI
Başkan Akay, “Fen İşleri Müdürlüğümüz Ekipleri yol onarım çalışmaları kapsamında Gazi Osman Paşa Mahallesi ve İstasyon Mahallesi’nde bozulan yollarımızda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi ve Ergun Sokak’ta yolun bozulan kısımlarında asfalt onarımı gerçekleştiren ekiplerimiz, İstasyon Mahallesi Hacı Fahri Zümbül Caddesi’nin bozulan noktalarında da onarım çalışmaları yaptı.” ifadelerini kaydetti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burhan Arslan - 7 yıl önce
Kızılpınar in halına Bir bakın yazıklar olsun biz hakkımızı helal etmiyoruz Bir Greyder vursunlar