Bu arabalar bizim elimiz ayağımızdır

Kapaklı Belediyesi engelli vatandaşların toplumsal hayata kazandırılması amacıyla ilçe genelinde yaşayan engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye yardımlarına devam ediyor.

Bu arabalar bizim elimiz ayağımızdır
29 Mayıs 2018 Salı 15:03

HEPİMİZ BİRER ENGELLLİ ADAYIYIZ
Kapaklı Belediye Başkan Vekili Kemal Kenar Akülü sandalye tesliminde yaptığı açıklamasında, “Belediye Başkanımız İrfan Mandalı başta olmak üzere hepimiz Kapaklı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımıza büyük önem veriyor ve yaşamları süresince hayatlarını kolaylaştıracak her türlü desteği vermeye de devam ediyoruz. Bu bizim kamusal ve insani bir görevimizdir. Hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın ne olacağımızın bir garantisi yok. İnşallah bir nebze de olsa kalplere mutluluk verebiliyorsak bu bize yeter. Hayırlı olsun” dedi.

HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
Sandalyesini teslim alan Nurdagül Açar, “Bu arabalar bizim elimiz ve ayağımızdır. Bu araçlar olmazsa sosyal yaşantımız yok denecek kadar az . Yoksa eve veya işyerimize hapis oluruz. Bizim önümüzdeki engelleri kaldıran başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Teşekkür ediyorum” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.