Bu büyük bir cinayet

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ali Şeker, CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette İlçe CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile Çerkezköy’e termik santral yapılması planı hakkında fikir alışverişinde bulunan Şeker, “Bu büyük bir cinayet. Bu konuyla ilgili şikayet sürecinizde haberleşip birlikte hareket edelim.” dedi

Bu büyük bir cinayet
25 Kasım 2016 Cuma 13:56

CHP ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI’NI ZİYARET ETTİ
Bölgedeki özel işleri nedeniyle Çerkezköy’e gelen ve CHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ali Şeker, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile bir süre sohbet etti. CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları’nın gerçekleştirdiği ve 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nü konu edinen açıklamanın ardından parti üyeleri ile bir araya gelen Şeker, Çerkezköy’e termik santral kurulması planı hakkında fikir alışverişinde bulundu.
SADECE BİZ Mİ BAĞIRACAĞIZ?
Durumu Şeker’e izah eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Termik santral planları bu bölgeye kadar geldi. Eğer bu plan gerçekleşirse nefes almaya yer kalmayacak. Zaten 3 tarafımız sanayi bölgesiyle çevrili, geri kalan tek alana da termik santral yapmaya çalışıyorlar. Benim anlamadığım konu, burada sadece Cumhuriyet Halk Partililer mi yaşıyor? Neden başka hiç kimse sesini çıkartmıyor? Sadece biz mi bağıracağız?” dedi.
İNSANLAR TOZDAN YÜRÜYEMİYOR
Camcı’nın açıklamalarını dikkatle dinleyen ve termik santral kurulmasına karşı olduğunu açıkça dile getiren CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Ali Şeker, “Büyük bir cinayet. Zaten buralarda 4-5 tane termik santral var. İnsanlar tozdan yürüyemiyorlar. Kanser ve akciğer hastalıkları kol geziyor. Sanayiyi tamamen buraya taşımaya çalışıyorlar. Bu konuyla ilgili şikayet sürecinizde haberleşip birlikte hareket edelim.” ifadelerini kullandı.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.