Bu rezaleti gören yok mu?

Çerkezköy Hükümet Konağı’nın hemen yanında bulunan trafonun arka kısmını çöp götürüyor. Genel olarak öğrencilerin çöp attığı alanın uzun bir zamandır temizlenmediği görülürken; bu alanın sahipsizmişçesine çöp içinde bırakılması büyük tepki çekiyor.

Bu rezaleti gören yok mu?
18 Nisan 2018 Çarşamba 19:46

ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERİLMİYOR MU?
Hükümet Konağı’nın yan tarafındaki trafonun arka kısmı çöpten geçilmiyor. Okul çıkışı Atatürk Viyadüğü’nü kullanarak altı yol kavşağının bulunduğu kısma geçen öğrenciler ağırlıkta olmak üzere pek çok vatandaşın çöp attığı alan aylardır rezalet durumda. Özellikle, öğrencilerin aldığı çevre eğitimini sorgulattıran bu tablo biraz da alana sahip çıkmayan yetkilileri ilgilendiriyor.

BU ALAN SAHİPSİZ Mİ?
İçerisinde Çerkezköy Kaymakamlığı başta olmak üzere birçok kamu kurumunu barındıran Hükümet Konağı’nın hemen yanı başındaki bu rezalet, buranın sahipsiz bir alan olduğunu düşündürtüyor. İlçenin en önemli makamının yer aldığı bu alanda böyle bir kirliliğin yer almasının yakışık olmadığını belirten vatandaşlar, trafonun arka kısmının bir an önce temizlenmesi gerektiğini ifade ediyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.