Bu seçimde İrfan Mandalı ve diğerleri var! ​

Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Halim Çavuş Kıraathanesi önünde, Kahveler Durağı Mevkiinde Kapaklı halkıyla bir araya geldi. Seçim döneminin son mitinginde alanı dolduran binlerce Kapaklılıya hitap eden Mandalı, “Bu seçimde siyasi partiler yok. Bu seçimde İrfan Mandalı ve diğerleri var!” dedi.

Bu seçimde İrfan Mandalı ve diğerleri var! ​
30 Mart 2019 Cumartesi 18:41

BİNLERCE KİŞİ DESTEĞİNİ GÖSTERDİ
1 dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan miting, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’in konuşmalarıyla devam etti.

OKUDUĞU DİZELERLE KALABALIĞI COŞTURDU
Protokol erkanının konuşmalarının ardından seçim otobüsünün üstüne çıkarak alanı dolduran binlerce Kapaklılıya hitap eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, konuşmalarına şu dizelerle başladı:

“Bu vatan toprağın kara bağrında
Sıradağlar gibi duranlarındır.
Bir tarih boyunca onun uğrunda,
Kendini tarihe verenlerindir.

Tarihin dilinden düşmez bu destan,
Nehirler gazidir, dağlar kahraman,
Her taşı yakut olan bu vatan
Can verme sırrına erenlerindir.”



BAYRAKLAR, 10. YIL MARŞI EŞLİĞİNDE GÖKLERDE DALGALANDI

Orhan Şaik Gökyay’ın ‘Bu Vatan Kimin?’ adlı şiirinden okuduğu dizelerle meydanda bulunan binlerce kişiyi coşturan Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, 10. Yıl Marşı’nı Kapaklı halkıyla hep bir ağızdan okudu. Mandalı ve Kapaklılı vatandaşlarımız, ellerindeki ay yıldızlı bayraklarla gökyüzünü kırmızı beyaza boyarken, Halim Çavuş Kıraathanesi önünde büyük bir duygu seli yaşandı.

ATATÜRK BİZDEN BİRİDİR
Açıklamalarına devam eden Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı şu ifadeleri kullandı: “Değerli dostlarım… Sizlere kısa ama çok özel bir hikaye anlatacağım. Cumhuriyet’in on ikinci yıl dönümü için bir kutlama tertip etmişler ve bahse konu kutlama için bazı dövizler hazırlamışlar. Hazırlanan dövizlere ‘Atatürk bizim en büyüğümüzdür’, ‘Atatürk bu milletin en yücesidir’ gibi cümleler yazmışlar. Atatürk de listeyi dikkatle gözden geçirmiş ve kendisini öven cümlelerin üstünü çizerek hepsinin yerine kendini en iyi ifade eden şu satırları yazmış: ‘Atatürk bizden biridir.’

BİZ SİYASETİ NEZAKETLE, MİLLİYETÇİLİKLE, DEVLETÇİLİKLE, VATAN SEVGİSİYLE YAPIYORUZ
Değerli dostlarım… İşte yöneticilik budur. Devlet adamlığı budur! Biz yıllardır siyaseti Necmettin Erbakan’ın nezaketiyle, Alparslan Türkeş’in milliyetçiliğiyle, Süleyman Demirel’in devletçiliğiyle, Bülent Ecevit’in vatan sevgisiyle yapıyoruz.



‘TÜRKÜM’ DEMEKTEN, ŞANLLI BAYRAĞIMIZI ELİMİZE ALMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Biz siyaseti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi mütevazi, O’nun ilke ve inkılaplarına bağlı, bizlere emanet ettiği Cumhuriyet’e sahip çıkarak sonuna kadar savunarak yapıyoruz. Birileri gibi ‘Türküm’ demeye korkmuyor, şanlı bayrağımızı elimize almaktan utanmıyoruz, gurur duyuyoruz!

BU BİR YEREL SEÇİM
Değerli dostlarım… Pazar günü hep birlikte sandığa gidecek, demokrasinin gereği olan oylarımızı kullanacağız! Öncelikle bu seçim genel seçim değil, bu bir yerel seçim! Beka seçimi falan da değil.

KAPAKLI’DA 15 YILDIR OLDUĞU GİBİ ‘GERÇEK’ KAZANACAK
Pazar günü yapılacak seçim, sizlere ‘zillet’ diyenlerle; sizleri kucaklayanlar arasında olacak! Bu seçim, acı gününüzde yanınızda olanlarla, cenazenize omuz verenlerle, sizlerle birlikte gözyaşı dökenlerle; sizlere sırtını dönenler arasında olacak. Bu seçim, 15 yıldır sizleri mutlu etmek için çalışan ve mutlu gününüzde yanınızda olanlarla; sizleri görmezden gelenler arasında olacak. Bu seçim, ayni sofraya oturup ekmeğinizi bölüştüklerinizle; sizlere tepeden bakanlar, sizlerden köşe bucak kaçanlar arasında olacak. Bu seçim, 15 yıldır sizlerle olan, ayrıştırmayan, kucaklayanlarla; 5 yılda bir ortaya çıkanlar arasında olacak. Bu seçim, Kapaklı’ya hizmet edenlerle; bir dikili ağacı bile olmayanlar arasında olacak. Bu seçim, sizlerin sağlığını düşünenlerle; kendi siyasi istikbalini düşünenler arasında olacak! Aslında bu seçim, gerçekle; sahtenin seçimi olacak! Ve bu seçimin sonunda, 15 yıldır olduğu gibi gerçek kazanacak! Kapaklı halkı kazanacak!

‘ZİLLET’ DİYENLER DEĞİL; ‘MİLLET’ DİYENLER KAZANACAK
Kıymetli dostlarım… Bu seçimi, ‘zillet’ diyenler değil; ‘millet’ diyenler kazanacak! Kutuplaştıranlar değil; kucaklayanlar kazanacak! Koltuğunu düşünenler değil; vatandaşın sağlığını düşünenler kazanacak! Seçim uğruna vatandaşın elini sıkanlar değil; halkıyla el ele, kol kola olanlar kazanacak!



BİNLERCE KİŞİ ANDIMIZI OKUDU

Değerli dostlarım… Bu seçimi, geçmişini inkar edenler değil; ‘Varlığım, Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene!’ işte bunu korkmadan haykıranlar kazanacak!

BEN BURADA KAPAKLI SEVDALILARINI GÖRÜYORUM
Ben bugün bu meydanda zafere inanmış, kenetlenmiş, emin adımlarla yürüyen Kapaklı sevdalılarını görüyorum.

BU MEYDANDA KARDEŞLİK VAR
Bu meydanda sevda var. Bu meydanda inanç var. Bu meydanda azim var. Bu meydanda vefa var. Bu meydanda kardeşlik var. Bu meydanda muhabbet var! Bu meydanda gerektiğinde kadife eldiven olup seven, gerektiğinde demir yumruk olan cesur yürekler var.

BİZ ETLE TIRNAK GİBİYİZ, AYRILAMAYIZ
İşte bunun için biz Kapaklı’mızı seviyoruz. Biliyorum ki Kapaklı da bizi seviyor. Biz etle tırnak gibiyiz, ayrılamayız.

BİZİ AYIRAMAYACAKLARINI BİLİYORLAR
FETÖ kumpasları da kursalar, montaj video da yapsalar bizi ayıramayacaklarını biliyorlar.

BAŞIMIZ DİK, ALNIMIZ AK YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Şimdi de yakıp yıkmaya, kırıp dökmeye başladılar. İstediğiniz kadar taş atın, istediğiniz kadar hakaret etmeye devam edin. Bize taş atanlara, biz gül atacağız, çiçek atacağız. Yalan atanlara, iftira atanlara karşı boynumuzu eğmeyeceğiz! Başımız dik, alnımız ak, yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz!

ZAFERİMİZİ TÜM KAPAKLI HALKIYLA BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ
Ve son olarak, 31 Mart akşamı Belediye Meydanı’nda zafer kutlamamızı, 15 yıldır olduğu gibi siyasi parti ayrımı yapmadan, tüm Kapaklı’mızla birlikte kutlayacağız. Çünkü daha önce olduğu gibi bugün de kazanan Kapaklı halkı olacak!

BU SEÇİMDE İRFAN MANDALI VE DİĞERLERİ VAR!
Konuşmama son vermeden önce bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu bir genel seçim değil, yerel seçim. Bu seçimde siyasi partiler yok. Bu seçimde İrfan Mandalı ve diğerleri var!”

PINAR BULVARI’NDA BÜYÜK ŞÖLEN
Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı’nın seçim otobüsünden inmesiyle birlikte büyük bir kortej oluşturan binlerce Kapaklılı, İrfan Mandalı’yla birlikte Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na kadar yürüdü. Ellerinde anlı şanlı Türk Bayraklarıyla Pınar Bulvarı’nda görsel bir şölen oluşturan vatandaşlar, Belediye Meydanı’na geldiklerinde bir sürprizle daha karşılaştı.

YASİN ESKİ, GENÇLİĞE HİTABE’Yİ OKUDU
Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, seçim otobüsünün üzerine çıkarak meydanı dolduran binlerce Kapaklılıyı selamladı. Büyük bir coşku ve gür bir sesle Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okuyan Eski, Kapaklılı vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.



KARANFİL DAĞITTILAR

Mitingin sonunda Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Eski, alandaki vatandaşlara karanfil dağıtarak ‘Sizi seviyoruz’ mesajı verdiler.


 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.