Bu sefer biraz yağdı

Bölgemizde, Çarşamba günü sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı Çerkezköy’de de güzel manzalar oluşturdu.

Bu sefer biraz yağdı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Ocak 2021 Çarşamba 11:01

Çarşamba sabahı başlayan kar yağışı, alınan tedbirler ve erken saatlerde başlayan tuzlama çalışmaları neticesinde hayatı olumsuz etkilemezken, hava sıcaklığının da düşük olmaması kar yağışının etkili olmamasına sebep oldu.
Geçtiğimiz hafta Marmara Bölgesinin doğu kısmında yağan kar İstanbul ve cıvarında etkili olmuş ama bölgemize yağış çok az düşmüştü.
Çerkezköy Belediyesi’nin 2 adet tuzlama makinesi, 1 adet solüsyon tankı, 2 adet kar küreme aracı, 3 adet kepçe, 2 adet kamyon ve 2 adet de greyder ile 23 personelden oluşan kışla mücadele ekibi, 24 saat esasına göre, buzlanma olması muhtemel yollarda solüsyon ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirildi.
Sabah saat 08:00 sularında başlayan kar yağışı öncesinde kent genelinde solüsyon çalışması yapan ekipler, daha sonra kritik noktalarda bütün gün tuzlama çalışmalarını sürdürdü.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.