Bu sefer cezaevine gönderildiler

3 kez hırsızlık olayına karışan ve mahkemece her defasında serbest bırakılan 3 küçük zanlı dördüncü olaylarında tutuklanarak cezaevine gönderildiler. Hırsızlar Fatih ve Bağlık Mahallesinde bulunan farklı farklı inşaatlardan kalıp ve plyvood malzemesi çaldıkları öğrenildi

Bu sefer cezaevine gönderildiler
02 Mart 2015 Pazartesi 18:56

 MALZEMELERİN BİR KISMINI EVLERİNDE SAKLAMIŞLAR

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaşları küçük hırsızlara yine göz açtırmadı. Sabıkalarında daha önce de hırsızlık suçu bulunan İ.Ö., M.K., A.Ç, isimli 3 şahıs, bu kez de Bağlık ve Fatih Mahallesinde bulunan inşaattan kalıpve plyvood sunta çaldı. Çaldıkları malzemelerin bir kısmını evlerinde saklayan hırsızlar yakayı polise bir kez daha kaptırdı.

BU SEFER CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda hırsızların evlerinde çaldıkları malzemelerinin bir çoğuna el konuldu. Bu olaydan önce üç kere daha hırsızlık yaptıkları için yakalanan ancak serbest bırakılan zanlılar, bu sefer çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevinin yolunu tuttular.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.