Bu sefer trafoya değil arabaya girdi

Çerkezköy’de yavru bir kedi, arka arkaya 4 aracın kaputuna girince, çevre esnafı ve vatandaşlar zor ama eğlenceli anlar yaşadı

Bu sefer trafoya değil arabaya girdi
11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:24

 ARAÇTAN ÇIKMAMAK İÇİN DİRENDİ

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Biryol Sokak’ta bir aracın kaputunun altından gelen kedi miyavlamasını duyan vatandaşlar aracın etrafına toplandılar. Çevre esnafından bir kişinin aracın plaka numarasını polise vermesiyle araç sahibine ulaşıldı ve aracın kaputu açıldı. Dışarı çıkmamak için direnen kedi, etrafında, onu kurtarmaya çalışanlara zor anlar yaşattı. Aracın motorunun yanından kafasını çıkaran kedi, insanları gördükçe motorun altına kaçmaya başladı.

TERZİ KEDİYİ METREYLE ÇIKARMAYA ÇALIŞTI

Uzun uğraşlar sonucu araçtan çıkarılan kedi, vatandaşlar tam derin bir oh çekecekken bu sefer çıktığın aracın hemen arkasında park halinde olan diğer aracın kaputunun altına girdi. O aracın da sahibine ulaşan vatandaşlar kaputu açtırdılar ve kediyi kurtarmaya çalıştılar. Aracın yakınında hizmet vermekte olan bir terzinin tahta bir metreyi aracın kaputuna sokarak kediyi çıkarmaya çalışması, etrafta toplanan vatandaşlar tarafından şaşkın ilgiyle izlendi.

ÇEVRESİNDEKİLERLE ADETA DALGA GEÇTİ

Çevresinde, kendini kurtarmaya çalışan insanlarla adeta dalga geçen küçük kedi, ikinci girdiği araçtan da çıkıp onun da arkasındaki aracın kaputuna girdi. Kediyi yılmadan araçların içinden çıkarmaya çalışan vatandaşlar üçüncü araçtan da başarıyla ayrıldılar ama başlarına gelecek şeyi tahmin eder gibiydiler.

DÖRDÜNCÜ ARACA DA GİREN KEDİ VATANDAŞI PES ETTİRDİ

Üçüncü araçtan da çıkan kedi, tahmin edildiği üzere bu kez dördüncü aracın kaputuna girdi. Kediyi bu araçtan da çıkarmak isteyen yardımsever esnaf ve vatandaşlar artık daha fazla dayanamadılar ve pes ettiler. Yaramaz kedi dördüncü aracın kaputunun içinde de biraz miyavladıktan sonra, etrafında onunla ilgilenen kimse kalmayınca araçtan çıkıp hızla o bölgeyi terk etti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.