Bu ülkenin gençleri ve çocukları sahipsiz değildir

Süleymanpaşa'daki Tekirdağ Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Olimpik Yüzme Havuzu’na yönelik ilgisizlik, lakayıtsızlık ve vurdumduymazlığın milli sporcuları ve öğrencileri mağdur ettiğini ifade eden CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, skor tabelası çalışmayan, yüzme panelleri olmayan, musluklarından su akmayan, duşluklarından soğuk su aktığı için kimsenin duş alamadığı yüzme havuzunun, öğrencileri yarışmalardan da ettiğini belirterek, “Her yıl Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Yıldız, Genç, Açık Yaş Baraj Geçme Yarışları ve Teşvik Yarışları yapılıyor. Ancak Tekirdağ Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki teknik donanım eksikliği sebebiyle Baraj Geçme Yarışları yapılamadı, çocuklarımız Edirne’ye gitmek zorunda kaldı” dedi

Bu ülkenin gençleri ve çocukları sahipsiz değildir
06 Kasım 2018 Salı 15:03

BAKALIM SÖZLER TUTULACAK MI?
Aygun, Olimpik Havuz’daki eksikliklerin 1 yıldır giderilemediğini, maliyet yüksekliği nedeniyle ödenek alamadığını vurgulayarak, “Tekirdağ’dan Anadolu yıldızları çıkaramayacak mıyız?” diye sordu. Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş’ın 15 kalemdeki eksikliğin Pazartesi itibarıyla giderileceğini, Ankara'dan skor tabelası firmasının çağrıldığını söylediğini aktaran Aygun, “Bakalım sözler tutulacak mı? Takipçisiyiz. 1 yıldır giderilmeyen sorun, bakalım 1 haftada çözülecek mi” dedi.

MAZERET OLAMAZ!
Koskoca Tekirdağ’da gençlerimize ve milli sporcularımıza reva görülen bu anlayışı kabul etmediğini söyleyen Aygun, şöyle konuştu: “Bu havuz kentimize yakışmıyor. Skor tabelası çalışmayan, duşluklarından soğuk su akan, yüzme dönüş panelleri olmayan, tuvaletleri dökülen havuz, milli sporcularımızı, kulüplerimizi, yüzme eğitimi alan öğrencilerimizi mağdur ediyor. Bu ülkenin gençleri, Tekirdağ'ın göbeğindeki bu ilgisizliği ve öğrencilerimize reva görülen umursamazlığı hak etmiyor! Yüzme havuzundaki eksiklikler nedeniyle geçen hafta baraj geçme yarışları yapılamadı, yarışlar Edirne'ye havale edildi! Tekirdağ'dan Anadolu Yıldızları çıkaramayacak mıyız? Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hazan Kadir Kardaş ile görüştüm. 15 kalemdeki eksikliğin Pazartesi itibarıyla giderileceğini, Ankara'dan skor tabelası firmasının çağrıldığını söyledi. Bu sözlerin yerine getirilip getirilmediğini yakından takip edeceğim. Bu ülkenin gençleri ve çocukları sahipsiz değildir. Atatürk'ün emaneti olan gençlerimizi, umursamaz ve vurdumduymaz zihniyetlere bırakmayacağız! Eğitimde ve spor yatırımlarında maliyet yüksekliği ya da tasarruf, mazeret olamaz. Tasarruf yapılacaksa şatafatı azaltmak ve makam ödeneklerini düşürmek yeterlidir!”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.