Bu yerde sorun var

Çerkezköy’ün aday sürücü eğitimi ve sınavında kullanılan, Cengiz Topel Cadde ile Utku Sokak’ın kesişim yerindeki aday sürücünün geriye giderek park ettiği cep şeklinde yapılan yer, sorunlara neden oluyor.

Bu yerde sorun var
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
18 Şubat 2022 Cuma 11:34

Geriye giderek park edilen yer, aynı zamanda Belediye Otobüs durağının da bulunduğu yerin hemen yakını olduğu için bazı zamanlar trafik karmaşasına da neden oluyor.

Sürücü eğitmenleri ve vatandaşlar, dönel kavşağın da karşısında olan aday sürücü park yerinin doğru yer olmadığını incelenmesi gerektiğini, gerekirse de bu yerin daha az trafik yükü olan başka bir yere kaydırılması gerektiğini dile getiriyorlar.

Geçtiğimiz günlerde bu yerde yaşanan trafik karmaşasında, Cengiz Topel Caddesi’nden Utku Sokak’a dönmek isteyen bir ağır vasıta, sağ tarafından hareket eden aday sürücüyü göremeyince kaza kaçınılmaz oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.