BU YIL EŞLİ EĞİTİM DEVAM EDECEK

Geçen yıl ilk kez üyelerini eşleriyle birlikte Ankara'da MESS işbirliği ile düzenlenen eğitimlere gönderen Türk Metal Sendikası, bu yıl da eşli eğitimlere devam edecek. Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, 22-25 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy'den 75 Türk Metal Sendikası üyesinin Ankara'daki eğitimlere eşleriyle birlikte gideceğini açıkladı

BU YIL EŞLİ EĞİTİM DEVAM EDECEK
18 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Türk Metal Sendikası’nın 2000 yılından beri MESS ile birlikte yürüttüğü eğitim seminerleri kapsamında eşli eğitimlerin ikincisi bu yıl yapıyor. İlk kez geçen yıl yaz tatilinde üyelerini Ankara'daki eğitim seminerine eşleriyle birlikte gönderen Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi ikincisini bu yıl gerçekleştirecek. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak 22-25 Haziran 2011 tarihinde 75 üyeyi eşleriyle birlikte eğitim seminerine göndereceklerini açıkladı.
75 KİŞİ EŞİYLE BİRLİKTE GİDECEK
Türk Metal Sendikası'na ait Ankara'daki 5 yıldızlı Büyük Anadolu Otel'de MESS ile ortaklaşa düzenlenen eğitim seminerlerine eşli katılım bu yılda devam edecek. Bugüne kadar Çerkezköy'deki üyelerinden 6 bin 500 kişiyi Ankara’ya gönderen Türk Metal Sendikası, bu yıl eşli eğitimlerin ikincisi için hazırlanıyor. Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, "MESS ile ortaklaşa olarak yürüttüğümüz eğitim seminerlerine her ay üyelerimizi göndermeye devam ediyoruz. Bu ay okullarında tatile girmesiyle birlikte ikinci kez üyelerimizi eşleriyle birlikte eğitim için Ankara'ya göndereceğiz. İlkini geçen yıl gerçekleştirdiğimiz eğitimden üyelerimiz ve eşleri oldukça memnun kaldı. Bu yüzden sendikamız eşli eğitimlere bu yılda devam etme kararı aldı. 22-25 Haziran tarihlerinde üç gün boyunca Çerkezköy'den gidecek 75 üyemiz ve onların 75 kişiden oluşan eşleri eğitim görecek" dedi.
KADIN SAĞLIĞI VE AİLE EĞİTİMİ DE VERİLİYOR
Ankara'da düzenlenen eğitimlerde sendika üyeleri mesleki, sosyal, kültürel eğitimler görürken eşlerinin ise kadın sağlığı ve aile konularında eğitimler göreceğini hatırlatan Başkan Murat Koçak, "Üyelerimiz bu kursta ekonomiden iş hayatına, insan ilişkilerinden sosyal yaşama kadar birçok konuda son derece yararlı bilgiler öğreniyorlar. Bu kursun amacı hayata bakış açısından çok önemli. Çünkü kursta iş ve özel yaşam ile ilgili bir çok yararlı konu üyelerimize aktarılıyor, bundan sonra yapılacak olan MESS Eğitim Kursları'nda da bu bilgiler üyelerimize aktarılmaya devam edecek" diye konuştu. Koçak, eğitimler dışında üyelerinin Ankara'da çeşitli sosyal aktivitelere de katıldığını belirterek, "Üç günlük seminerin sonunda üyelerimiz için Anıtkabir gezisi de düzenlenecek" dedi.
HANGİ DERSLER VERİLİYOR
Ankara'daki Büyük Anadolu Otel’inde düzenlenen MESS eğitimlerinde Atatürkçülük konusunda Prof. Dr. Reşat Genç, Endüstriyel İlişkilerde Prof. Dr. Nizamettin Aktay, Genel Ekonomi konusunda Uğur Civelek ve Sendikacılık Eğitimini konusunda ise Dr. Veli Fatih Güven gibi konularında uzman kişiler eğitim veriyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.