Bulgar öğrenci ve öğretmenler Akay'ı ziyaret etti

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji ile Bulgaristan Zahari Okulları işbirliğinde gerçekleştirilen Öğrenci Değişim Programı kapsamında Çerkezköy’e gelen 7 Bulgar öğrenci ve öğretmenleri Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti

Bulgar öğrenci ve öğretmenler Akay'ı ziyaret etti
21 Nisan 2014 Pazartesi 07:52

VAHAP AKAY'A ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER
Gerçekleşen ziyarete Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin de katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken konuklarını makamında ağırladı. Ziyarette Zahari Okulları müdürü Rumiana Duncheva Çerkezköy’de genç bir Belediye Başkanı gördükleri için mutlu olduklarını ifade ederek “Sizin gibi genç ve enerji dolu bir Başkanın yönettiği Çerkezköy’e geldiğimiz için çok mutluyuz. Vahap Akay enerjisiyle Çerkezköy’e çok büyük hizmetler yapacaktır” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yapılan ziyaretten dolayı Özel Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin'e, Zahari Okulları Müdürü Rumiana Duncheva'ya ve Bulgar öğrencilere teşekkürlerini sunarken  “Bugün sizlerle birlikte olduğum için çok mutluyum” dedi. Ziyaret karşılıklı temenniler dile getirilirken her iki tarafta birbirlerine hediye verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.