Bulgar öğrenciler Gülerçin Koleji'nde ağırlandı

Bulgaristan- Türkiye Öğrenci Değişim Programı kapsamında 7 Bulgaristanlı öğrenci Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji’e geldi

Bulgar öğrenciler Gülerçin Koleji'nde ağırlandı
21 Nisan 2014 Pazartesi 07:53

İKİ ÜLKE ARASINDA OKULLARIMIZ
BİRLEŞTİRİCİ BİR KÖPRÜ
Cuma günü düzenlenen programda Özel Gülerçin Kolaji Müdürü Süleyman Sezgin bir konuşma gerçekleştirirken " Gülerçin Kolej ve Zahari Okullarının öğrenci değişim programı adı altında bizlerle birlikte organize etmiş oldukları bu proje sayesinde iki ülke arasında okullarımızın birleştirici bir köprü kurmasıyla biz öğrencilerin farklı kültür, tarih ve gelenekleri öğrenme ve aynı zamanda dilimizi geliştirme fırsatına sahip olmaktayız" dedi.
DOSTLUK BAĞININ DAİM OLMASI
DİLEĞİNDEYİM
Bulgaristan-Türkiye Öğrenci Değişim Programı sayesinde Türk ve Bulgar öğrencilerin birlikte okul içinde ve dışında geçirecekleri zamanlarda kültür alışverişi içinde olacaklarını kaydeden Sezgin “Bu karşılıklı etkileşim ile dil gelişimlerine de katkı sağlamak hedeflerimizden biridir. İki ülke arasında okullarımızın kuracağı bu dostluk bağının daim olmasını dilerim” açıklamasında bulundu.
MÜZİK
DİNLETİSİ VE
EBRU ÇALIŞMALARI
ETKİNLİĞİ
DÜZENLENDİ
Sezgin'in konuşmasını sonlandırmasının ardından müzik dinletisi ve ebru çalışmaları etkinliği düzenlenirken etkinliklerde Türk ve Bulgar öğrenciler birlikte hareket ederek çeşitli çalışmalar hazırladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.