Buradan geçiyorlar

Geçtiğimiz haftalarda Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Vahit İnce Üstgeçidi’nden Eski Oto Sanayi’ye kadar orta refüj üzerinde yapılan çit örme çalışmaları boşa çıktı

Buradan geçiyorlar
11 Mart 2015 Çarşamba 19:38

 YARIM ÇİTLER VATANDAŞA ENGEL OLMUYOR

Bu çalışmanın yapıldığı zaman haberimizde de bahsettiğimiz gibi Bahçelievler Mahallesi’nin Eski Oto Sanayi’ye yakın olan kısımlarında ve Yıldızkent’te oturan vatandaşlar, ikamet ettikleri yerde bir üstgeçit olmadığı için karşıdan karşıya geçerken anayolu kullanıyorlardı. Kapaklı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü bu tehlikeli duruma dur demek için Vahit İnce Üstgeçidi’nden Eski Oto Sanayi’ye kadar orta refüjlerin üzerlerini çitlerle örtmüştü. Ama Eski Oto Sanayi’nin olduğu yerden Yıldızkent Durağı’na kadar üstü boş kalan orta refüj, karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşlar için hayati tehlike oluşturmaya devam ediyor.

VATANDAŞ YENİ ÜSTGEÇİT İSTİYOR

Yarısı kapatılıp yarısı kapatılmayan orta refüj, görenlerin aklına ‘altı kaval üstü şişhane’ atasözünü getirdi. Refüjün yarısının açık bırakılmasına bir anlam veremediklerini belirten Kapaklılı halk, çit örme çalışmalarının neden yapıldığını anlamadıklarını dile getirdiler. “Yarım çit öreceklerine üstgeçit yapsınlar da halk mağdur olmasın” gibi tepkilerde bulunan vatandaşlar çalışmalardan şikayetçi olduklarını dile getirdiler.

PROJE BÜYÜKŞEHİRDE

Vahit İnce Üstgeçidi’nin yeniden yapılandırılması kapsamında oluşturulan projenin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde olduğunu, Yıldızkent Durağı civarlarına yeni bir üstgeçit yapılmasına da Karayolları Genel Müdürlüğü’nün izin vermediğini belirten Kapaklı Belediyesi’nin vatandaşın bu tutumlarına nasıl yanıt vereceği merak konusu oldu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osi - 9 yıl önce
kapaklıda yaya geçidi diye birşey yokki. ben pınarbulvarını gezdim öyle bir çizgi göremedim.yazıklar olsun