Burjuvaları değil, içinizden gelenleri Ankara'ya vekil seçeceksiniz

Genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilliği aday adaylığını açıklayanlara yeni bir isim daha dahil oldu. Metin Dönmez, 1 Şubat Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın açılışında aday adaylığını açıkladı. “İl Başkanıma, İlçe Başkanıma, Belediye Başkanıma ve tüm örgüt üyelerine burada oldukları için teşekkür ediyorum. Ben örgütten gelen biriyim, benim içimi biliyorsunuz. 8 yıldır emek veriyorum, bunu bilmeyen yok. Önümüzdeki dönem için Milletvekili aday adayıyım, hepinizden destek bekliyorum” diyen Dönmez seçimler hakkında iddialı konuştu

Burjuvaları değil, içinizden gelenleri Ankara'ya vekil seçeceksiniz
03 Şubat 2015 Salı 08:47

 İLÇE BİNASININ AÇILIŞINDA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Tekirdağ Büyükşehir Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ender Dubaz, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Milletvekili Aday Adayları ve birçok partilinin katılımıyla gerçekleşen açılışta aday adaylığını açıklayan Metin Dönmez, yeni ilçe binasının açılışı ve aday adaylığı hakkında kısa bir konuşma yaptı.

 

 

 8 YILDIR EMEK VERİYORUM



Çerkezköy’de tüm Cumhuriyet Halk Partililer tarafından tanınan, bilinen biri olduğunu; 8 yıl gibi uzun bir süredir burada bu amaca hizmet ettiğini belirten Dönmez; “İlk başta bugün burada bizi yalnız bırakmayan İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ben örgütten gelen biriyim, benim içimi biliyorsunuz hepiniz. 8 yıldır emek veriyorum bunu bilmeyen yok. Önümüzdeki dönem için Milletvekili aday adayıyım, hepinizden destek bekliyorum” dedi.

 

ANKARAYA GİDİP SİZİ UNUTANLARI SEÇMEYECEKSİNİZ


Ön seçim konusuna da değinen Metin Dönmez; “Ön seçimi Ankara’dan söke söke alacağız. Sizlerin, örgütten gelip emek verenlerin, buralarda afiş asanların hakkıdır ön seçim. Sizler gerçek emekçileri, içinizden gelenleri Ankara’ya vekil seçeceksiniz. Burjuvaları değil, Ankara’ya gidip sizi unutanları değil sadece sizin için hizmet edecek, parti için hizmet edecekleri seçeceksiniz. Önümüzde ki genel seçimde Milletvekili aday adayıyım ve sizlerden destek bekliyorum. Destek veren ve burada olan herkese teşekkür ediyorum”  sözlerini kaydetti.

 

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemal - 9 yıl önce
sana oy yok metin efendi
Avatar
sinan - 9 yıl önce
hayırdır kemal cükünü kesmedi diyemi oy vermicen..
Avatar
hay alah - 9 yıl önce
secomonlar sizi yesso sinan yesso kemıl.