Burs yine 90 YTL olacak

Kapaklı Belediyesi Meclis Üyeleri 2007 yılı Ağustos ayı Meclis toplantısında Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı başkanlığında biraraya gelerek, gündemdeki maddeleri görüştüler.

Burs yine 90 YTL olacak
08 Ağustos 2007 Çarşamba 08:32

Kapaklı Belediyesi'nin Meclis toplantısında Belediye'ye ait olan Küçük Sanayi Sitesi'nin yerinin satılmasına oy çokluğu ile karar verilirken, yüksek öğrenimde okuyan öğrencilere aylık 90 YTL burs verilmeye devam edilmesine ise oy birliği ile karar verildi.

Açılış yoklama ve saygı duruşu ile başlayan Kapaklı Belediyesi 2007 yılı Ağustos ayı Meclis toplantısının gündeminde Kapaklı Belediyesi'ne ait 1300 ada 4 nolu parsel, 940 ada 5 nolu parsel ve 1227 ada 4 nolu parseldeki Belediye hisselerinin satılması, Kapaklı Belediyesi'ne tam zamanlı sözleşmeli olarak programcı çalıştırılması ve aylık çalışma ücretinin belirlenmesi, dilekçelerin görüşülmesi, İmar Komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesi, imar planı ile ilgili dilekçelerin görüşülmesi, dilek ve temenniler maddeleri yer aldı.

Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Kapaklı Belediyesi'ne ait 1300 ada 4 nolu parsel, 940 ada 5 nolu parsel ve 1227 ada 4 nolu parseldeki Belediye hisselerinin satılması görüşüldü. Yapılan müzakerelerin ardından bu madde oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinin oy birliğinin kabul edilmesinin ardından gündemin dördüncü maddesinde yer alan Kapaklı Belediyesinde tam zamanlı sözleşmeli olarak programcı çalıştırılması ve aylık çalışma ücretinin belirlenmesine geçildi. Oy birliğiyle kabul edilen maddenin ardından çalıştırılacak olan programcının aylık çalışma ücretinin 1050 YTL olmasına karar verildi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN BULUNDUĞU ARSANIN SATILMASINA KARAR VERİLDİ

Gündemin beşinci maddelerinde yer alan dilekçelerin görüşülmesine geçildi. Meclise gelen yüksek öğrenim gören öğrencilere verilecek olan bursun miktarının belirlenmesi ve küçük sanayi sitesinin bulunduğu 495 ada 1 nolu parselin satılması konulu dilekçeler görüşüldü. Görüşmelerin ardından Öğrencilere 90 YTL burs verilmesi oy birliği ile kabul edilirken, diğer dilekçe olan Küçük Sanayi Sitesi'nin bulunduğu 495 ada 1 nolu parselin satılması ile ilgili dilekçe oy çokluğuyla kabul edildi. Dilekçelerin görüşülmesinin ardınadn gündemin altıncı maddesini oluşturan İmar Komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesine geçildi. Bu madde de oy birliğiyle kabul edildi.

Gündemin yedinci maddesinde yer alan İmar planı ile ilgili dilekçelerin görüşülmesi maddesi imar komisyonuna havale edilirken, Kapaklı Belediyesi 2007 yılı Ağustos ayı Meclis toplantısı dilek ve temenniler ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.