BURUK SEVİNÇ

Seçimden zaferle çıkarak üçüncü kez iktidar vizesi alan Ak Parti Çerkezköy'de buruk bir sevinç yaşadı. 3. sıradan milletvekili adayı olan Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı'nın seçilememesi partilileri üzdü. Yunus Emre Parkı'nda seçim sonuçlarını takip eden Ak Partililer Tekirdağ'dan 3 milletvekili çıkarmak için heyecanla bekledi

BURUK SEVİNÇ
14 Haziran 2011 Salı 00:00

Pazar günü yapılan 24. dönem milletvekilliği seçimlerinden de zaferle çıkan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı'nda buruk bir sevinç yaşandı. Çerkezköy'den milletvekili olarak Ankara'ya eski ilçe başkanlarını göndermek için kenetlenen Ak Partililer, Türkiye'de birinci parti olmalarını kutlarken, Tekirdağ'dan 3 milletvekili çıkaramamanın burukluğunu yaşadı.
YUNUS EMRE PARKI'NDA TOPLANDILAR
Seçim yasakları biter bitmez Yunus Emre Parkı'nda toplanan Ak Partililer 3. sıra milletvekili adayı Sait Yazı ile birlikte Yunus Emre Parkı'nda seçim sonuçlarını takip etmeye başladı. İlçe Başkanı Alaattin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve parti yöneticileri ile partililer heyecanla Tekirdağ'dan çıkacak milletvekili sayısını bekledi. Sonuçlar gelmeye başladıkça şekilnenen milletvekili sayısı CHP 3, AKP 2 ve MHP 1 olarak yansıdı. İlk sonuçlardan sonuna kadar büyük bir heyecanla bekleyen Ak Partililer, çıkardıkları milletvekili sayısı 3'e yükselsin diye dua etti! Seçim sürecini büyük umutlarla geçiren Sait Yazı'da partilileriyle birlikte heyecanla sonuçları takip etti ancak oyların yüzde 80'i sayıldıktan sonra umutlar tamamen tükendi. Bunun üzerine milletvekili adayı Sait Yazı, partililerine gösterdikleri destekten ötürü bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında partililerini teskin eden Yazı, "Hamd olsun partimiz oylarını artırarak birinci parti oldu."dedi.
YAZI'DAN TEŞEKKÜR
Yunus Emre Parkı'nı dolduran seçimin galibi Ak Parti mensuplarına teşekkür konuşması yapan Sait Yazı, "Seçim sürecinde her çıktığım mitingde her konuşmada Ak Parti'nin tekrar tek başına iktidara gelmesi vurguladım? Önceliğimiz partimizin birinci parti olmasıydı. Sait Yazı ikinci plandaydı. Hamd olsun birinci arzumuz gerçekleşti. Ak Parti oy oranını büyük oranda artırarak birinci parti oldu. Milletimiz istikrara oy verdi. Hepimiz bu milletin evladıyız. Hiç birimiz birbirimizden farklı değiliz. El ele bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz. Önceki seçimde yüzde 47 oy almıştık. Oylarımızı yüzde 6 oranında artırdık. Çerkezköy'de yüzde 48 oyumuz var. Herkese teşekkür ediyorum. Teşkilatımızı kutluyorum. Milletimiz hamd olsun istikrara sahip çıktı. Bunun yanında Çerkezköy Sait Yazı'ya da sahip çıktı. Hepinizden Allah razı olsun. Allaha hamd olsun."dedi. Ak Partililer daha sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı 'balkon' konuşmasını televizyondan izledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.