Bütçe 72.5 milyon TL öngörülüyor

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin dün yaptığı Olağanüstü Meclis toplantısında Çerkezköy Belediyesi’nin 2015 Mali Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçesi 72 milyon 524 bin 907 TL olarak öngörülürken, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen tahmini bütçe Kasım ayı Meclis toplantısında karar bağlanacak

Bütçe 72.5 milyon TL öngörülüyor
18 Ekim 2014 Cumartesi 08:17

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Başkanlığı’nda toplanan Çerkezköy Belediye Meclis toplantısına mazeret bildiren Meclis Üyeleri Remzi Garip e Turgut İleri mazeretleri dolayısı ile katılamazken, ilk olarak gündemin ikinci maddesinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün  2015 Mali Yılı Gelir ve Gider Bütçesi müzekkeresi görüşülerek Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Tahmini bütçe ile ilgili verilen bilgide Belediye’nin 2015 yılı bütçesinin 72 milyon 524 bin 907 TL olarak öngörüldüğü belirtildi. Bütçe ile ilgili son söz, Komisyonun yapacağı değerlendirmenin ardından Kasım ayı Meclis toplantısında söylenecek.
 
KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ
Bütçenin Komisyona havale edilmesinin ardından Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2015 Mali Yılı Gelir Tarifesi müzekkeresi görüşülerek Tarife Komisyonu’na, 2015 yılında uhdelerinde resmi görev bulunmayanlara ödenecek olan ücretin tespiti ile ilgili müzekkere Tarife Komisyonu’na havale edildi.
 
TEVHİD VE İFRAZ ÜCRETİ BELİRLENECEK
Daha sonra 2015 yılında görev yapacak olan zabıta memurlarına verilecek olan fazla mesai ücretinin tespiti ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün müzekkeresi görüşülerek Tarife Komisyonu’na havale edilirken, 2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu’nun 97. Maddesine göre 2 maddede ücret tarifesinin (Tevhid ve ifraz) uygulanması hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün yazısının görüşülerek Tarife Komisyonu’na havale edildi.
 
AFTAN YARARLANIN ÇAĞRISI
Kısa süren Meclis toplantısının sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye’ye borcu bulunan vatandaşların borçlarını 1 Aralık tarihine kadar yapılandırmalarını isteyerek, “Belediyemize borcu olan vatandaşlar bu aftan faydalanmalarını önemli rica ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.